Revolucionarna Samsungova 360° kasetna enota

Revolucionarna Samsungova 360° kasetna enota

360° kasetna enota hladilni in ogrevalni industriji prinaša stilski zrak.

Bilo je pred nekaj več kot sto leti, ko je prva moderna klimatska naprava sprožila industrijo, ki naj bi bistveno izboljšala način življenja, dela in igre. Kljub sodobnim tehnološkim napredkom, nadzorovanja notranjega okolja je ostala eden izmed najbolj zmuzljivih ovir človeštva. Samsung Electronics si je zadal za cilj, razrešitev izzivov, ki jih prinašajo običajne naprave, s predstavitvijo revolucionarne 360 kasetne enote. Cilj Samsung-s je prav tako dosežen z inovativnim, brezlopatičnim sistemom, ki kot prvi v industrijo klimatizacije vključuje krožno obliko, za enakomerni pretok zraka in stilsko estetskost.

 

 

 

Nov pristop k zraku.

Ko so se Samsung inženirji odločili, da obstoječo hladilno in ogrevalno tehnologijo revolucionizirajo, so se za možne rešitve zgledovali po ostalih industrijah. Navsezadnje, vetrne turbine-ki  povečujejo učinkovitost pretoka zraka in ga prinašajo v pod-pretok zraka skozi svoja rezila od vzunaj, v glavni zračni tok, se je izkazalo to za točno tisto, kar so iskali. Za vgradnjo tega načela v samo kasetno enoto 360, je Samsung dodal Booster ventilator, mehanizem, ki uporablja pritisk, da spremeni smer pretoka zraka.

Z nameščeno Booster Fan tehnologijo, so morali inženirji oceniti, kako popraviti nekaj več skupnih bolečih točk konvencionalnih 4- smernih kasetnih sistemov, vključujoč z načinom odprave direktnega zračnega toka.  Torej, da bi zagotovili bolj enakomerno kroženje zraka, so se pri Samsungu odločili za odstranitev tradicionalnega rezila iz naprave, v celoti. Ko je bil integriran s povsem novo krožno obliko, v popolnem nasprotju s tradicionalno kvadratno obliko, je bil rezultat zmagoslaven.

 

Končni izdelek-brezlopatična, krožna kaseta, opremljena z Booster Fan tehnologijo-bi zagotovil tri dejavnike, ki bi prispevali k napravi, ki bi zagotovo določila nov standard na področju ogrevanja in hlajenja. Prvič, ne bi bilo hladnih žepov, temveč hladen in udoben pretok zraka ki bi spominjal na vetrič. Prav tako bi pretok zraka zagotovil enakomerno hitro hlajenje in ogrevanje. Končno pa so naravne krivulje v zasnovi stilsko primerne za skoraj vsako notranjosti.

 

   Prva okrogla kaseta na svetu.                    

       360 zračni tok.                

 Krožni LED grafični  prikazovalnik.          

   Brez lopatic.

 

 

 

Tratnjek d.o.o.

Zadnje novice