SAMSUNG toplotne črpalke v EKO skladu

SAMSUNG toplotne črpalke v EKO skladu

Samsung toplotne črpalke na seznamu Eko sklad uvrščene najvišje

 

Velika večina toplotnih črpalk Samsung se je uvrstila na seznam eko sklada, poudariti pa je treba, da dosegajo nadpovprečne rezultate po energetskih vrednostih med konkurenco.

Le peščica veliko dražjih naprav ima za nekaj procentov boljše podatke, kar dokazuje, da Samsung z svojim razvojem misli resno.

Navsezadne je Samsung največje elektronsko podjetje na svetu, ogromno  denarja pa zadnja leta vlaga v razvoj toplotnih črpalk in klimatizacije.

Na seznam so se uvrstile tudi toplotne črpalke sistema TDM, to je sistem toplotne črpalke z kombinacijo notranjih split enot za hlajenje in dogrevanje, kar je zelo praktično, saj  je zunaj le ena enota in ne potrebuje dodatne notranje.

MONOBLOK toplotne črpalke se na seznamu nahajajo v celoti. Gre za zelo zanimivo izbiro zaradi enostavne montaže, saj pri monobloku ni notranje enote, vse skupaj se nahaja v zunanji.

Tudi najbolj prodajane toplotne črpalke sistema SPLIT se na seznamu ekosklada nahajajo v celoti, kar dodatno potrjuje visoko kvaliteto in energetsko učinkovitost SAMSUNG toplotnih črpalk.

Kot novost in velika spodbuda pri odločitvi so pri nas kupljene toplotne črpalke SAMSNUG opremljene s kar pet letno garancijo na komplet izdelek in celo deset letno garancijo na kompresorje!

 

Odločitev je tako precej enostavna…

 

 Toplotne črpalke SAMSUNG v Eko skladu

 

 

 

 

Zadnje novice