Rekuperator toplote SAMSUNG

Rekuperator toplote SAMSUNG

Samsungov učinkovit sistem rekuperacije  je zelo priporočljiv za centralno prezračevanje hiše.

Z razvojem inovativnih materialov so se namreč izredno povečale zrakotesnosti sodobne gradnje in s tem pojav potreb po prisilnem prezračevanju. Le ta vam bo zagotavljal nadziran dovod kakovostnega zraka v hišo in odvod izrabljenega zraka iz hiše.

 

Rekuperator tako omogoča zadostno izmenjavo zraka v bivalnih prostorih ob znatnem zmanjšanju toplotnih izgub in povečanju energetske učinkovitosti stavbe. V mrzlih dneh energijo iz toplega izhodnega zraka namreč prenaša na svež vhodni zrak (oz. poleti obratno). Samsungove naprave za rekuperacijo toplote so lahko vgrajene samostojno ali v kombinaciji z klimatsko napravo ali sistemom klimatizacije Samsung, ki po potrebi prostor dodatno ogreva ali hladi.

Svež zunanji zrak se v napravi tudi prečisti in filtrira, naprava pa poskrbi tudi za primerno vsebnost vlage, ki se dovaja v hišo.

V primeru, da razmišljate o vgradnji sistema rekuperacije zraka, se obrnite na nas. Svetovali vam bomo o vgradnji, pomenu dovoda zraka v čiste prostore in odvajanju zraka. Prav tako je pomembno, da je dovod svežega zraka na mestu, ki zagotavlja kakovostnen zrak, kjer ni dodatnih vdorov prahu, vonjav, in podobno.

 

Za več informacij smo vam na voljo na tel. 051-450-320.  

 

Zadnje novice