Shop

New Triangle 3,5kW

Cena z 9.5% DDV in montažo:
1.038,06
899,00 EUR

Kupi Želim več informacij


Prenos datotek

Vsa dodatna dela in material, ki je obsežnejši od osnovne montaže, doplačate ob montaži monterju: Cenik dodatnih del

Montaža klimatske naprave

Samsung klimatska naprava AR5500 AR12NXWSAURN/XEU

 

Hladi hitreje, dlje in širše

 

Samsung klimatska naprava je bila od samih temeljev zasnovana za izredno učinkovitost. Njen edinstveni trikotni dizajn vključuje večjo vstopno odprtino, skozi katero lahko v napravo pride več zraka. Izboljšani koti in širina izhodne odprtine, dodatne v-lopatice in večji ventilator prav tako zagotavljajo, da ohlajeni zrak po prostoru potuje hitreje, dlje in širše*. Osvežujoč hladen zrak tako doseže vsak kotiček vaše sobe.* Testirano na modelu AR09HSFSBWK. V primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AQV09TWS.

 

Trikotni dizajn za zmogljivo ohlajanje

 

Edinstveni trikotni dizajn Samsung klimatsko napravo naredi bolj učinkovito ter zagotavlja, da ohlajeni zrak v vašem domu kroži hitreje, dlje in širše*. Njen digitalni inverter zagotavlja občutno višjo energetsko učinkovitost.** Tehnologiji Virus Doctor in Easy Filter odstranjujeta prah, kontaminante, alergene, bakterije in viruse*** - najprej z uporabo filtra, nato s tehnologijo Virus Doctor.

 

 

Hladi hitreje, dlje in širše

 

Samsung klimatska naprava je bila od samih temeljev zasnovana za izredno učinkovitost. Njen edinstveni trikotni dizajn vključuje večjo vstopno odprtino, skozi katero lahko v napravo pride več zraka. Izboljšani koti in širina izhodne odprtine, dodatne v-lopatice in večji ventilator prav tako zagotavljajo, da ohlajeni zrak po prostoru potuje hitreje, dlje in širše. Osvežujoč hladen zrak tako doseže vsak kotiček vaše sobe.

 

 

 

 

Deluje pametno. Prihrani energijo

 

Samsung klimatska naprava vključuje energetsko učinkovit digitalni inverter z EER 10.1. Želeno temperaturo lahko ohranja brez pogostega vključevanja in izključevanja naprave, zaradi česar porabi manj energije. Digitalni inverter zagotavlja vaše dolgotrajno udobje, ob tem pa porablja najmanjšo možno količino energije.

 

Najprej hitro ohladi, nato udobno ohranja temperaturo

 

Samsung klimatska naprava prične s hitrim ohlajevanjem zraka s pomočjo načina Fast Cool, ki zagotavlja takojšnjo ohladitev. Nato samodejno spremeni način na Comfort Cool, ki ohrani želeno temperaturo zraka. Tako vas ne bo zeblo, prav tako pa vam ne bo teba ročno spreminjati nastavitev ali večkratno vključiti in izključiti klimatske naprave.

 

 

 

Enostavna odstranitev pokrova in čiščenje

 

Za razliko od konvencionalnih filtrov, ki jih je pogosto težko doseči, je enostavni filter Samsung klimatske naprave nameščen na njeni zunanji strani, na vrhu. Tako ga lahko zlahka odstranite, očistite in ponovno namestite, ne da bi pri tem morali odpirati pokrov ali filter vleči ven. Poleg tega njegov protibakterijski plašč deluje kot filter za prah, nevarne kontaminante, ki se prenašajo po zraku, in alergene.

 

Zagotovljena pravilna namestitev

 

Pametna namestitev je funkcija za samodiagnosticiranje, ki zagotavlja, da je serviser pravilno namestil vašo Samsung klimtsko napravo. Samodejno preverja napake namestitve, ki lahko povzročijo težave pri uporabi klimatske naprave, vključno z neučinkovito komunikacijo z zunanjo enoto, težavami s celovitostjo zračne cevi in slabim pretokom hladilnih sredstev.

 

Preprosto odpravljanje težav

 

Samsung klimatska naprava vključuje Smart Check, sistem samodejnega nadzora napak. Sistem zgodaj zaznava in diagnosticira težave ter zagotavlja hitre in preproste rešitve za odpravljanje težav z uporabo aplikacije na mobilnem telefonu*. Tako vam ni treba iskati navodil, prihrani pa vam tudi stroške in nevšečnosti nepotrebnega klicanja serviserjev** - in morebitnih visokih računov za popravila.* Na voljo za iPhone in Android naprave.** Ta funkcija deluje zgolj za nekatere načine odpravljanja težav in ne nadomešča rednih servisnih pregledov.

 Klimatska naprava New Traingle 3,5kW Samsung Tehnični podatki

Hladilna moč 3,50 (0,90-4,00) kW
Grelna moč 3,50 (1,30-5,00) kW
Razred energetske učinkovitosti / hlajenje 6,1/A++ SEER
Razred energetske učinkovitosti / gretje 4,5/A+ SCOP
Nazivna moč hlajenja / gretja 1,22/0,95 kW
3-Care Filter Easy Filter Plus
Teža notranje enote 9,5 kg
Moč varovalke 16 A
Sistem samostojne diagnoze Da
Hladilno sredstvo R32
Raven hrupa (PWL) 59 dB/(A)
Raven hrupa max (PWL) 65 dB/(A)
Raven hrupa max (SPL) 48 dB/(A)
Raven hrupa min/max (SPL) 19/40 dB/(A)
Količina zraka 1920 m³/h
Količina zraka 600 m³/min
Količina hladilnega sredstva 700,0 g
Antibakterijski premaz izmenjevalnika toplote Da
Infrardeči daljinski upravljalnik Vključen
Napajanje 1 faza, 220-240 V~, 50 Hz V/Hz/F
Ponoven zagon ob izpadu toka Da
Stopnje ventilatorja 3
Mere enote (VxŠxG) 261*826*261 mm
Mere enote (VxŠxG) 475*660*242 mm
Število ventilatorjev 1 kos
Teža zunanje enote 22,8 kg
Cev za tekočino 1/4” mm
Območje delovanja / gretje -15 do +24 °C
Območje delovanja / hlajenje -10 do +46 °C
Cev za plin 3/8” mm
Izbira nastavitve temperature 16 do 30 °CPrijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!