Shop

Klimatska naprava Samsung WindFree™ Comfort 3,5kW

Cena z 22% DDV in brez montaže:
1.291,01
1.011,38 EUR

Kupi Kontaktirajte nas za montažo klimatske napave


Prenos datotek

Če za način plačila izberete Leanpay je klima, ki ne piha vaša za:

 

Ohranite hladno udobje brez mraza

 

 

 

 

Wind-Free™ hlajenje 

 

Uživate v prijetni hladnosti brez vetra? Le z napravami Samsung Wind-Free! Hladen zrak se nežno in tiho porazdeli * skozi 23.000 lukenj za mikro-zrak, ne da bi pri tem občutili neprijeten občutek hladnega vetra. Njegov napredni zračni tok enakomerneje razporeja hladen zrak po večjem prostoru. Način Winf-Free porabi tudi 77% manj energije kot v načinu Hitro hlajenje.

 

   

 

 

Zmanjša porabo energije za 77 %* in prihrani denar

 

 

 

 

 

 

 

 

Wind-Free™ hlajenje (varčevanje z energijo)

 

Vsakodnevno prihranite denar s pomočjo energijsko učinkovitejšega Wind-Free™ hlajenja. V Wind-Free™ načinu zunanja enota porabi minimalno količino energije – v primerjavi s Fast Cooling načinom* porabi do 77 % manj električne energije. Tako lahko uživate v hladnem udobju in pozabite na račune za elektriko.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uživajte v inteligentnejšem načinu življenja

 

 

 

AI Auto Comfort

 

Doživite inteligentni način življenja z AI Auto Comfort*. Funkcija na podlagi analize prostorskih pogojev in vzorcev uporabe samodejno optimizira različne načine delovanja**. Glede na izbrano temperaturo samodejno preklopi na najustreznejši način in s tem ohrani optimalne pogoje.

 

* Zahtevana sta Wi-Fi povezava in Samsung račun. ** Shrani podatke uporabnikov, njihove prednostne nastavitve in vzorce uporabe ter predlaga najboljšo rešitev. 

 

 

 

 

 

Za občutno boljši in neprekinjen spanec

 

 

 

 

 

 

Wind-Free™ Good Sleep

 

Wind-Free™ Good Sleep način ustvari popolne temperaturne pogoje za spanje – brez neprijetnega mrzlega prepiha. Možnost temperaturnega nadzora z Wind-Free™ hlajenjem vam pomaga, da hitro zaspite, spite globoko in se zbudite popolnoma sveži. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zasnovana za hitrejše, širše in daljše hlajenje

 

 

 

 

 

Hitro Hlajenje

 

Klimatska naprava ohladi celoten prostor in vam zagotavlja neprekinjeno udobje. Tehnologija digitalnega inverterja ohladi zrak 43 % hitreje*. Njena napredna oblika vključuje 15 % večji ventilator, 18 % širšo vstopno odprtino ter 31 % širšo loputo. Tako lahko s hladnim zrakom oskrbi daljši in širši** prostor – do 15 metrov od enote.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nadzorujte jo na daljavo, kadar koli in kjer koli

 

 

 

 

SmartThings

 

Nadzorujte temperaturo v vašem domu, kadar koli in kjer koli. S SmartThings aplikacijo* lahko svojo klimatsko napravo nadzorujete in spremljate na daljavo z enim samim dotikom. Še preprosteje pa lahko svoje ukaze** posredujete sistemu umetne inteligence* (AI), ki jih bo takoj izpolnil. Priporočal vam bo tudi najboljše nastavitve.

 

* Na voljo za Android in iOS naprave. Zahtevana sta Wi-Fi povezava in Samsung račun. ** Voice funkcija je podprta v angleščini (ameriški, britanski, indijski), kitajščini, korejščini, francoščini, nemščini, italijanščini in španščini. V portugalščini bo podprta do konca leta 2019. 

 

 

 

Lažje zadihajte s trojno oskrbo zraka

 

 

 

 

 

 

Tri-Care filter

 

Ohranite čistost zraka in visoko učinkovitost izmenjevalnika toplote s Tri-Care filtrom. Med njegovimi tremi sloji je izjemno gost filter, ki izloča večje prašne delce, vlakna in živalske dlake. Odlikuje ga tudi filter z zeolitnim vrhnjim slojem, ki lovi prah in zmanjšuje prisotnost virusov, bakterij in alergenov*.

 

* Preprečevanje vstopa bakterij in virusov testirano v testnem laboratoriju v Koreji (FITI/KRICT), preprečevanje vstopa alergenov testirano v testnem laboratoriju na Japonskem (ITEA). Podatki so bili izmerjeni pod specifičnimi testnimi pogoji in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike in posamezno uporabo. Testirano na modelu AR13TYCABWKNST.

 

 

 

 

 

 

 

 


Čiščenje – preprosto in samodejno

 

 

 

 

 

 

 

Auto Clean (3 koraki)

 

Naj notranjost vaše klimatske naprave ostane čista – popolnoma brez napora! Auto Clean funkcija po koncu delovanja enote v treh korakih samodejno posuši izmenjevalnik toplote. Vlago odstrani s pihanjem zraka, ki traja od 10 do 30 minut. S tem prepreči rast bakterij in neprijetne vonjave. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Uživajte v tišjem in mirnejšem domu

 

 

 

 

 

 

 

Manj hrupa

 

Ne pustite se motiti in svoje prostore ohladite z manj hrupa. Kompresor ustvari močan zračni pretok, a deluje izjemno tiho, zahvaljujoč vgrajenima cevnima dušilcema. Pri delovanju na najvišji hitrosti zmanjša hrup pretoka hladilne tekočine, pri nizki hitrosti pa omeji hrup v okolju.

 

* Na podlagi testov, izvedenih v notranjem laboratoriju. Zagotavlja 40-% zmanjšanje hrupa v pasu 1 kHz, ki predstavlja najnižjo raven hrupa, na katerega je občutljivo človeško uho. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Protibakterijski filter s preprostim čiščenjem

 

 

 

 

 

 

 

 

Easy Filter Plus

 

Naj vaša klimatska naprava za učinkovito delovanje porabi manj energije. Easy Filter Plus se nahaja na vrhu zunanje strani naprave, da ga lahko preprosto odstranite in očistite. Njegova gosta mreža ščiti izmenjevalec toplote pred umazanijo, protibakterijski vrhnji sloj pa preprečuje vstop nevarnih kontaminantov, ki se prenašajo po zraku*.

 

* Testirano v testnem laboratoriju v Koreji. Podatki so bili izmerjeni pod specifičnimi testnimi pogoji in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike in posamezno uporabo. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preprečuje korozijo za dolgotrajno hlajenje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DuraFin™ Plus

 

V prijetnem hlajenju uživajte veliko dlje. Ocean Fin loputa je izdelana iz materiala, odpornega proti koroziji, ki kondenzator ščiti prek rjo in pomaga zagotavljati optimalno delovanje izmenjevalca toplote. Vrhunsko odpornost proti koroziji je potrdil 480-urni preskus s slano meglo (SST).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Okolju prijazna hladilna tekočina

 

 

 

 

 

 

 

R32 hladilna tekočina

 

Zaščitite planet z zmanjšanjem vpliva podnebnih sprememb. Klimatska naprava uporablja R32 hladilno tekočino naslednje generacije, ki pomaga ohraniti ozonski sloj in omejeno vpliva na globalno segrevanje v primerjavi s konvencionalnima R22 ali R410A hladilnima tekočinama. Tako zagotavlja okolju prijaznejše hlajenje. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prihrani energijo in denar ter učinkovito hladi

 

 

 

 

 

 

 

ECO način

 

Prihranite energijo, a ostanite hladni. ECO način v primerjavi z običajnim načinom porabi manj kompresorske kapacitete, s čimer zmanjša porabo energije*. Pri zmerni vročini vam omogoča učinkovitejše hlajenje ali preprost prihranek energije in denarja, da lahko pozabite na račune za elektriko.

 

* Testirano na modelu AR07T9170HA3 v primerjavi s konvencionalnimi Samsung modeli in z merjenjem porabe akumulirane energije v Fast Cooling načinu ter ECO načinu. 

 

Klimatska naprava Wind-Free™ Comfort 3,5kW Samsung 

 Tehnični podatki

Hladilna moč 3,5 kW
Grelna moč 3,5 kW
Razred energetske učinkovitosti / hlajenje 6,5 A++ SEER
Razred energetske učinkovitosti / gretje 4,0 A+ SCOP
Nazivna moč hlajenja / gretja 3,5 kW
3-Care Filter DA
Teža notranje enote 8,9 kg
Sistem samostojne diagnoze DA
Hladilno sredstvo R32
Raven hrupa (PWL) 56 dB/(A)
Raven hrupa max (PWL) 64 dB/(A)
Raven hrupa max (SPL) 47 dB/(A)
Raven hrupa min/max (SPL) 19 / 38 dB/(A)
Količina zraka 28 m³/h
Količina zraka 10,7 m³/min
Easy Filter Plus DA
Full HD-Filter 60 DA
Količina hladilnega sredstva 0,70 g
Antibakterijski premaz izmenjevalnika toplote DA
Infrardeči daljinski upravljalnik 3,5
Ponoven zagon ob izpadu toka DA
Stopnje ventilatorja 5 / 4
Mere enote (VxŠxG) 820 x 299 x 215 mm
Mere enote (VxŠxG) 660 x 475 x 242 mm
Število ventilatorjev 1 kos
Teža zunanje enote 23 kg
Stenski daljinski upravljalnik tip MWR-WE 10 + (PCB)MIM-A 00 DA
Količina hladilnega sredstva (predpolnjenje) 0,70 g
Višinska razlika max 8 m
Cev za tekočino 6,35 mm
dolžina cevi zunanja / notranja max 15 m
Cev za plin 9,52 mm
Izbira nastavitve temperature DA °CPrijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!