Shop

Klimatska naprava Samsung Nordic Arise 2,5kW

Cena z 22% DDV in brez montaže:
1.520,96
1.243,18 EUR

Kupi Kontaktirajte nas za montažo klimatske napave


Prenos datotek

Možnost ogrevanja do -30°C zunanje temperature

 • - Notranja enota AR09TXFZBWKNEE
  - Zunanja enota AR09TXFZBWKXEE
  - SmartThings WiFi vmesnik in glasovni nadzor
  - IR daljinski upravljalnik
  - R32 hladilno sredstvo
  - Možnost hlajenja in gretja
  - Energijska vrednost za hlajenje A+
  - Energijska vrednost za gretje A+
  - Easy filter plus
  - Zanesljivo delovanje do -30°C zunanje temperature
  - Enostavna vgradnja in vzdrževanje

Obročno plačilo BREZ MONTAŽE

59,06€ x 24 mesecev +100,00€ pologa

77,42€ x 18 mesecev + 100€ pologa

114,16€ x 12 mesecev + 100€ pologa

224,43€ x 6 mesecev + 100€ pologa

Klimatska naprava Samsung Nordic Arise za ogrevanje ali hlajenje svoj dom z novim Samsung Nordic Arise. Klimatska naprava vam pomaga doseči udobno temperaturo v vašem domu, brez neprijetnega hladnega prepiha.
Ustvarja inteligentno notranjo klimo zahvaljujoč umetni inteligenci, ki se prilagaja vašim potrebam in ustvarja prijetne notranje pogoje.
Nova zasnova pomeni, da ima Samsung Nordic WindFree™ večji ventilator, širši dovod in loputo, kar pomeni, da zrak širi hitreje in širše po prostoru.
Ogrevanje pri do –30 °C zunanje temperature, funkcija umetne inteligence (AI) analizira in si zapomni uporabnikov način uporabe enote ter samodejno uporabi način delovanja, ki je najprimernejši glede na trenutno situacijo (ob upoštevanju notranje in zunanje temperature, želene temperature in časa delovanja). Integriran Wi-Fi: daljinsko upravljanje omogoča aplikacija SmartThings, ki zagotavlja nadzor nad Samsungovimi in drugimi združljivimi napravam.

 

Najboljši model klimatskih naprav 2020

 
Strokovna komisija Polar Pump vsako leto opravi preizkus klimatskih naprav. Test preučuje in razvršča številne različne klimatske naprave na podlagi dejavnikov, kot so energetska učinkovitost, kakovost, udobje in jamstvo. Zmagovalec 2020 je bil Samsung Nordic WindFree™.
S svojo novo in svetovno edinstveno funkcijo hlajenja in visoko zmogljivostjo ogrevanja Samsung Nordic WindFree ™ prejme naziv najboljša klimatska naprava 2020. Ne glede na to, ali želite ogreti ali ohladiti svoj dom, je WindFree ™ trajnostna rešitev ki zagotavlja visoko udobje v obliki zelo nizke ravni hrupa in umetne inteligence. Pametna klimatska naprava znižuje vašo porabo energije, hkrati pa vam omogoča popoln nadzor nad vašo notranjo klimo, ne glede na to, kje ste.

 

 

 

WindFree™ - Hlajenje

Tehnologija Wind-Free™ izboljša vašo notranjo klimo z uporabo na tisoče mikro lukenj za enakomerno porazdelitev svežega zraka brez neprijetnih prepihov hladnega vetra. V načinu WindFree™ se zrak mehko in tiho razprši ter ustvarja udobno okolje, ki vam zagotavlja popolno dobro počutje podnevi in ponoči.
 
 
 

 

 

AI Auto Comfort

 

Samsung Nordic WindFree™  je pametna klimatska naprava, ki vas uvaja v pametnejši način življenja. Klimatska naprava Samsung Windfree nenehno analizira razmere v prostoru in uporabniške vzorce, da vam olajša in poenostavi vsakdanje življenje. Glede na to, kako uporabljate klimatsko napravo in kakšne so vremenske razmere, prilagodi toploto v prostoru, da zagotovi visoko raven udobja. *
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Nizka raven hrupa

Z nivojem hrupa le 17 dB lahko enostavno postavite notranjost svojega doma, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da bo raven hrupa motila. Toplotno črpalko zračnega vira lahko postavite celo v spalnico, ne da bi to vplivalo na spanje.
 

 

 

Integriran nadzor WiFi

V tem modelu seveda dobite integriran WiFi nadzor, tako da lahko spremljate ogrevanje preko pametnega telefona in spreminjate nastavitve tudi, ko niste doma.
 

 

 

 AR09TXFZBWKNEE/AR09TXFZBWKXEE

Več prednosti Samsung Nordic WindFree™

 • Učinkovito odvajanje toplote
 • Opremljen s senzorjem gibanja
 • SCOP  4,74
 • Nizka raven hrupa - 17 dB
 • AI Auto Comfort * - Pametna klimatska naprava
 • Integriran nadzor WiFi
 • Enostaven za vzdrževanje
 • ECO način
* Prenesite aplikacijo SmartThings in imejte aktivno internetno povezavo. Aplikacija je na voljo za poznejše modele telefonov z operacijskim sistemom Android in iOS.


Tehnični podatki
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!