Dobrodošla NOVA toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet 

Rešitev za obnovo stavb in domov.

Odkrijte 7 prednosti toplotne črpalke Samsung EHS Mono HT Quiet.

Toplotna črpalka doda izjemno eleganco številnim zunanjim fasadam prenovljenih stavb in luksuznih domov. Zagotavlja dodaten občutek udobja za potrošnike ter lastnike stanovanj, saj izpolnjuje vse potrebe po ogrevanju gospodinjstva, medtem ko deluje v ozadju izjemno tiho.

  1. Ogreva do 65°C, sanitarno vodo celo do 70°C
  2. Integriran 200L ali 260L bojler sanitarne vode
  3. Najvišja sezonska učinkovitost: A+++ in visoka vrednost SCOP
  4. Delovanje do zunanje temperature -30°C
  5. Tiha zunanja enota: od 35 dB(A) na oddaljenosti 3m
  6. Primerno za radiatorsko in talno ogrevanje
  7. Možnost pridobitve državne subvencije Eko sklada
Nova toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet.

Evropski zeleni sporazum

Cilj strategije Evropskega zelenega sporazuma je spremeniti obstoječi evropski energetski sistem v učinkovit sistem, ki bo pomagal izboljšati podnebne spremembe preko ogrevanja stavb in pametne povezljivosti. Toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet zagotavlja energetsko učinkovito ogrevanje (SCOP od A+++) in toplo vodo za vaš dom. Gre za trajnostno energetsko rešitev, saj je pri delovanju toplotne črpalke kar 75 % porabljene energije obnovljive.

Temperatura tople vode

Z naprednimi funkcijami toplotna črpalka EHS Mono HT Quiet ogreje temperaturo tople vode kar do 70 °C in zagotavlja njeno zanesljivo oskrbo. Toplotno prenese kar 11,9% hitreje v primerjavi s konkurenčnimi produkti.

Tiha toplotna črpalka

Z uvedbo novih tehnologij za zmanjšanje hrupa EHS Mono HT Quiet deluje izjemno tiho do 35 dB(A). K tem pripomore izboljšan ventilator toplotne črpalke. Ohišje je izdelano iz visoko zmogljivega materiala. Patentirana zasnova mrežaste klobučevine z utori absorbira različne zvoke in tresljaje, ki jih povzročajo kompresijski deli.

Koliko porabi toplotna črpalka Samsung EHS?

Naprava vključuje napredne tehnologij, ki pomagajo optimizirati porabo energije. Samsung EHS Mono HT Quiet ima sezonski koeficient učinkovitosti (SCOP) A+++, zato deluje z visoko stopnjo učinkovitosti. Deluje s hladilnim sredstvom R32, ki zagotavlja dobro ogrevanje pri nizkih temperaturah. Hladilno sredstvo R32 nima velikega vpliva na tanjšanje ozonske plasti in zmanjšuje vpliv na globalno segrevanje, saj je v primerjavi z običajnim hladilnim sredstvom R410A potrebna manjša poraba hladilnega sredstva ter je posledično manjša emisija CO₂.

Enostavna namestitev in integracija s SmartThings – upravljanje toplotne črpalke na daljavo

Zunanja enota je zasnovana tako, da je enostavna za namestitev in vzdrževanje. Enoto je mogoče krmiliti na daljavo preko aplikacije SmartThings.

Sporočite nam vaše želje in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo.

Za več informacij smo vam vedno na voljo!

En klic in že ogrevamo na 080 40 80.