Notice: Undefined variable: _SESSION in /home/tratnjek/webapps/tratnjek/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-events-manager.php on line 171

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/tratnjek/webapps/tratnjek/wp-content/plugins/pixelyoursite/includes/class-events-manager.php on line 171
LED zasloni - Klima center Tratnjek d.o.o.

LED zasloni

Bodite vidni

Želite s svojo storitvijo ali izdelki biti vidni tako podnevi kot ponoči? Ponujamo vam nakup in postavitev LED zaslonov vseh oblik in dimenzij.

Prednosti LED zaslonov so:
postavitev v poljubni velikosti
visok kontrast
visoka vidljivost v vseh vremenskih pogojih
Projekt postavitve LED zaslona lahko prilagodimo vašim potrebam in željam. Primeri zunanje uporabe LED zaslona so postavitev na ulice, stadione, trge, zunanje površine trgovskih centrov ali ob vpadni cesti proti mestu, kot je na primer LED zaslon v pred RIS Dvorcem Rakičan.

LED zaslone smo postavili že pri Dvorcu Rakičan in na nogometnem igrišču v Fazaneriji v Murski Soboti. LED zaslon pa boste opazili tudi na našem sedežu podjetja na Noršinski ulici 28 v Murski Soboti.

Dodatna izpostavitev

Želite dodatno izpostavitev vaših storitev/produktov na prometni cesti?

Na LED zaslonu, ki je postavljen na upravni zgradbi sedeža podjetja (Noršinska ulica) , vam ponujamo možnost izpostavitve oglasa vaših storitev in/ali produktov. Upravna zgradba stoji tik ob prometni cesti, ki povezuje nakupovalno-industrijski del Murske Sobote z okoliškimi vasmi.

Zakaj oglaševati na LED zaslonu na Noršinski ulici?

– vidljivost v vseh vremenskih razmerah (podnevi in ponoči, v dežju se ne uniči)
– z LED zasloni prihranite stroške tiska (nobenih nevšečnosti z barvami, stroški lepljenja)
– hitrejša zamenjava grafik, ki sledi vaši aktualni ponudbi
– pritegnite pozornost z gibajočimi se grafikami – VIDEI
– postavitev na strateški lokaciji
– velikost LED zaslona (kar 4 * 6 m)
– zagotovimo vam ekskluzivnost oglaševanja v vaši panogi

Za več informacij, povpraševanje in rezervacijo terminov vas vabimo, da nas kontaktirate.

Vas zanima zakaj so oglasi na LED zaslonih tako učinkoviti?

  1. Z LED zaslonom se boste izognili stroškom tiska – tako ne bo nobenih nevšečnosti s tiskom, barvami in lepljenjem plakatov.
  2. Vaš oglas na LED zaslonu lahko spreminjate – s tem se lahko prilagodite specifičnim skupinah potrošnikov ali pa posebnim priložnostim in akcijam, kar bi vam s plakati prineslo mnogo stroškov.
  3. LED zasloni so vedno vidni – zasloni rešijo problem osvetljenosti, ki se pojavlja pri plakatih, zato so dobro vidni tako podnevi kot ponoči. Na LED zaslone prav tako ne vplivajo vremenski pogoji; naj bo dež ali sneg, vaš oglas bo ostal viden.
  4. Vaš oglas lahko vsebuje video – z gibljivimi slikami lahko potrošnikom poveste več. Video oglasi so bolj učinkoviti zato, ker si jih ljudje znatno bolje zapomnijo od statičnih reklam, prav tako pa video bolje pritegne njihovo pozornost.
  5. LED zasloni se nahajajo na strateških lokacijah – vaš oglas bo na potrošnikih pustil vtis, tudi zato, ker se bo nahajal na obiskani in prometni lokaciji, kjer se ljudje vozijo večkrat.

Ponujamo vam oglaševanje na LED zaslonu v Murski Soboti, na izredno prometni cesti. Velik LED zaslon, dimenzije 6 m x 4 m se nahaja na Noršinski ulici 28.

S tem oglasom boste dosegli tudi mobilno, delovno in aktivno populacijo, ki zaradi svojega hitrega tempa življenja ne spremlja tradicionalnih medijev. Mimo LED zaslona namreč poteka zelo prometna cesta, z dnevno frekvenco do 30.000 vozil, vaš oglas pa se bo tam zavrtel najmanj 600-krat na dan.

Seznanite vaše kupce z vašo dejavnostjo, predstavite jim svojo blagovno znamko, opozorite jih na akcije ali pa otvoritve in povečajte svojo prodajo s pomočjo oglasa na LED zaslonu!

Toplotna črpalka Samsung in Tratnjek subvencija do 3500€ prihranka!

Samsung EHS MONO R290 s črpalko: privarčujte čas in denar

Samsung DVM S2: Kako izboljšati ogrevanje in hlajenje

POGLEJ VSE >>