Nova toplotna črpalka SAMSUNG

Nova toplotna črpalka SAMSUNG

Predstavljamo Samsung ClimateHub


Prispela je najsodobnejša oblika klimatskega udobja – ClimateHub, nova integrirana rešitev Samsung za ogrevanje in domačo oskrbo z vodo. Zahvaljujoč preprosti namestitvi, enostavnemu upravljanju, tihemu delovanju in pametni povezljivosti bo ohranjanje domačega udobja preprosto, kot še nikoli doslej.

Kliknite na IKONO, da si ogledate celoten prodajni katalog toplotnih naprav.

 

Za udobnejše domače klimatsko udobje

 

 

 

 

 

Tiho delovanje

 

Sistem odlikuje Tihi način v 4 korakih, ki uporabnikom omogoča zmanjšanje hrupa zunanje toplotne črpalke na neverjetnih 35 dB(A), s čimer ponoči zagotavlja tišino v celotnem domu.*

*Odvisno od izvedbe in pogojev delovanja.  

 

 

 

 

 

 

 

Preprosta namestitev

 

Zahvaljujoč priročno nameščenemu okencu in intuitivnim možnostim delovanja, ki so na voljo prek kartice microSD ali mobilne aplikacije Samsung S-Checker*, lahko rešujete težave in zaganjate sistem kar na sprednji strani enote.

*Za več informacij o mobilni aplikaciji S-Checker stopite v stik z vašo kontaktno osebo pri družbi Tratnjek klima center. 

 

 

 

 


Pametna povezljivost

Sistem ClimateHub lahko upravljate na daljavo s pomočjo aplikacije Samsung SmartThings* ter izbirnega kompleta Wi-Fi. Vklopite in izklopite sistem, upravljajte s funkcijami in načrtujte njihovo delovanje – kjer koli in kadar koli.

*Na voljo za naprave Android in iPhone. Potrebna je omrežna povezava. Za vpis v aplikacijo Samsung morate ustvariti račun. Za več informacij ali za pomoč kontarktirajte Tratnjek klima center.

 

 

 

 

 

 

 

Linija izdelkov
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!