Toplotne črpalke Samsung

Toplotne črpalke Samsung

Predstavljamo toplotno črpalko Samsung ClimateHub

 

ClimateHub je nova toplotna črpalka za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, enostavnim zagonom, tihim delovanjem in pametno povezljivostjo na daljavo bo Samsung ClimateHub toplotna črpalka izboljšala udobje v vašem domu. Rešitev je sestavljena iz zunanje enote toplotne črpalke z R32 hladilnim sredstvom, hidravlične enote z veliko prostornino za ogrevanje sanitarne vode in novega krmilnika na dotik, ki omogoča idealno regulacijo temperature.

Pridobite ponudbo.

Kliknite na IKONO, da si ogledate celoten prodajni katalog toplotnih naprav.

 

Prednosti toplotne črpalke Samsung

 

 

 

 

 

Tiho delovanje

 

Samsung ClimateHub toplotna črpalka je med najtišjimi toplotnimi črpalkami na trgu! Omogoča znižanje ravni hrupa zunanje enote toplotne črpalke na najnižjo raven 35 dB (A)**, ta način pa lahko odslej uporabnik sam regulira na način nočno delovanje.

 

 

 

 

 

 

 

Preprosta namestitev

 

Zahvaljujoč priročno nameščenemu okencu in intuitivnim možnostim delovanja, ki so na voljo prek kartice microSD ali mobilne aplikacije Samsung S-Checker*, lahko rešujete težave in zaganjate toplotne črpalko kar na sprednji strani enote.

*Za več informacij o mobilni aplikaciji S-Checker stopite v stik z vašo kontaktno osebo pri družbi Tratnjek klima center. 

 

 

 

 


Pametna povezljivost

Toplotno črpalko Samsung ClimateHub lahko upravljate na daljavo s pomočjo aplikacije Samsung SmartThings* ter izbirnega kompleta Wi-Fi. Vklopite in izklopite sistem, upravljajte s funkcijami in načrtujte njihovo delovanje – kjer koli in kadar koli.

*Na voljo za naprave Android in iPhone. Potrebna je omrežna povezava. Za vpis v aplikacijo Samsung morate ustvariti račun. Za več informacij ali za pomoč kontarktirajte Tratnjek klima center.

 

 

 

 

  

Pridobite ponudbo. 

 

Linija izdelkov toplotne črpalke Samsung
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!