Expo 2020 - Novi modeli klimatskih naprav Wind-Free™

Expo 2020 - Novi modeli klimatskih naprav Wind-Free™

Samsung je na AHR Expo 2020 predstavil celotno paleto klimatskih naprav Wind-Free ™. 

  V času od 3. do 5. februarja je Samsung Electronics predstavil svojo popolno linijo klimatskih naprav Wind-Free ™ na mednarodni razstavi za klimatske naprave, ogrevanje, hlajenje (AHR Expo) v Orlandu na Floridi.


Kaj je AHR Expo?

AHR Expo je pod pokroviteljstvom Ameriškega združenja inženirjev za ogrevanje, hlajenje in klimatizacijo (ASHRAE) od leta 1930 najboljši in največji dogodek v industriji proizvajalcev originalnih izdelkov, inženirjev, izvajalcev in drugih trgovskih strokovnjakov.

Samsung je predstavljal naslednje podukte

Tisti, ki so se ustavili na Samsungovem razstavnem prostoru na ekspoziciji AHR Expo, so si lahko ogledali celotno linijo klimatskih naprav Wind-Free ™, vključno z novo stensko RAC enoto, 1-smerno kasetno enoto, 4-smerno kasetno enoto, mini 4-smerno kasetno enoto in 360° kasetno enoto. Ti novi modeli izpolnjujejo standarde, kar zadeva zmogljivosti za energetsko učinkovitost in čiščenje zraka, in uporabljajo UI in Samsungov SmartThings oblak za prilagajanje vzorcem uporabe in podnebnim razmeram, da bi ohranili hladno in udobno okolje brez neprijetnih hladnih zračnih tokov. Vključno s prvo stensko klimatsko napravo s tehnologijo Wind-Free ™, te ponudbe predstavljajo Samsungovo dolgo zgodovino inovacij na področju klimatskih naprav.

Vse nove modele bomo imeli tudi mi na razpolago v letošnji sezoni 2020, vzorci pa so že v našem razstavnem prostoru.

Vabljeni v podjetje Tratnjek klima center, da si jih ogledate!

 

DVM S Eco HR sistem in zunanji sistem FJM (Free Joint Multi). 

Sistem DVM S Eco HR je klimatska naprava sistema VRF z veliko zmogljivostjo, ki je sposobna sočasno hlajenja in ogrevanja v ločenih prostorih, primerna je tako za stanovanjske nepremičnine kot hotelske lokacije in ima več priključnih mest, ki omogočajo prilagodljivost pri namestitvi. Zunanji sistem FJM ima cevni sistem, ki omogoča povezavo do petih notranjih enot z eno samo zunanjo enoto in tako skrajša čas in stroške namestitve. FJM sistem je združljiv tudi z novo predstavljeno notranjo enoto RAC, ki poenostavi delovanje in dopolni linijo FJM.

Poleg ponudbe sistemov Home IoT in kompresorjev so bile predstavljene tudi Samsungove najnovejše rešitve klimatskih naprav.

Samsung predstavlja notranje in zunanje enote "Free Joint Multi".

Domača klimatska naprava z večimi priključki lahko na eno zunanjo enoto poveže do pet različnih notranjih enot.


 

Stenska klimatska naprava Wind-Free ™

Omenjena zdaj deluje z večjo zmogljivostjo in širokim razponom naprav z funkcijo hlajenja brez vetra.
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!