Novi modeli klima naprav Samsung 2020 že pri nas!

Novi modeli klima naprav Samsung 2020 že pri nas!

Pet različnih produktov

Popolnoma nova ponudba je na voljo v petih različnih izvedbah.

"Nova tehnologija klimatskih naprav 2020 s svojo izboljšano tehnologijo Wind-Free™ in novim zmogljivim digitalnim pretvornikom Inverter ponuja potrošnikom prijetno klimo v zaprtih prostorih, hkrati pa povečuje energetsko učinkovitost."

                

 

          

 

                           

 

Tehnologija hlajenja Wind-Free™

Samsung je na trgu predstavil prvo stensko klimatsko napravo s tehnologijo Wind-Free™ v Evropi leta 2017. Klimatske naprave s tehnologijo Wind-Free™ sledijo tristopenjskemu načinu hlajenja. V prvem koraku se temperatura v načinu hitrega hlajenja hitro zniža. Drugič, s funkcijo razvlaževanja vlage nastavi optimalno raven vlažnosti. Ko končno dosežete želeno temperaturo, se aktivira način hlajenja brez vetra ™ za ohranjanje teh nivojev in zagotavljanje idealne ravni udobja. 

V načinu hlajenja brez vetra se svež zrak nežno in enakomerno razprši skozi tisoče mikro lukenj, kar ustvari stanje "mirni zrak". Omogoča ljudem udobno bivanje, delo in sprostitev, ne da bi se srečali z neprijetnimi prepihi.

  

 

Pametno delovanje

Novi Samsungov nabor za stene prav tako optimizira proces hlajenja s svojo funkcijo AI (Artificial Intelligence) Auto Comfort, ki potrošnikom omogoča učinkovitejšo uporabo klimatske naprave. 

 

 

AI Auto Comfort analizira pogoje v sobi, uporabniku prilagojene temperature in načine hlajenja ter celo zunanjo klimo, da samodejno preklopi na najprimernejše nastavitve.

Z aplikacijo Samsung SmartThings App lahko na daljavo nadzirate enote, uporabnikom pa omogoči, da vklopijo ali izklopijo klimatsko napravo, izberejo želene načine hlajenja, razporedijo urnike in celo spremljajo porabo energije - vse na dotik. Z Samsung Bixby glasnim nadzorom lahko enoti preprosto povemo, kaj si uporabnik želi prek pametnega telefona.

 

 

 

 

 

Večja energetska učinkovitost

Stenske klimatske naprave nove generacije Wind-Free™ uporabljajo Samsungov novi energijsko učinkovit digitalni kompresor Inverter Boost, ki potrošnikom omogoča ohranjanje želene temperature ob zmanjšanju porabe energije. Novi digitalni kompresor Inverter Boost je razvit za učinkovito vzdrževanje temperature v zaprtih prostorih. 

Ima vgrajen senzor zaznavanja gibanja (MDS), ki sledi gibanjem uporabnikov, učinkovito ohladi prostor, hkrati pa se izogne zapravljanju energije. Senzor lahko zazna, ko v sobi ni uporabnikov, samodejno spremeni nastavitve klimatske naprave, rahlo zviša temperaturo ali vklopi stanje pripravljenosti. 

Vrh ponudbe Wind-Free™ Elite je njena energijska nalepka; A +++ za SEER in SCOP, kar je najvišji dosežek energijske učinkovitosti v Evropi.

  

Vabljeni tudi v naš razstavni salon v Murski Soboti, kjer si lahko nove modele klimatskih naprav ogledate v živo. Pri tem vas prosimo, da upoštevate varnostne ukrepe in vstopite v prostor z zaščitno masko. Hvala, da skrbite za vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih.

 
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!