Zbogom prepih in visoki račun za električno energijo

Zbogom prepih in visoki račun za električno energijo

 In lepo pozdravljen Samsung sistem Wind-Free™ 

"Nova tehnologija klimatskih naprav 2020 omogoča prijetno bivalno okolje brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok. Zahvaljujoč 21.000 mikroodprtinam na sprednji površini enote, ekskluzivna tehnologija Wind-Free™ deluje tako dobro, da je sploh ne opazite.

 

 

 

 

Tehnologija hlajenja Wind-Free™

Klimatske naprave s tehnologijo Wind-Free™ sledijo tristopenjskemu načinu hlajenja. V prvem koraku se temperatura v načinu hitrega hlajenja hitro zniža. Drugič, s funkcijo razvlaževanja vlage nastavi optimalno raven vlažnosti. Ko končno dosežete želeno temperaturo, se aktivira način hlajenja brez vetra za ohranjanje teh nivojev in tako ustvarja idealno bivalno okolje za globok in prijeten spanec.

 

 

 

Pametno delovanje

Novi modeli optimizirajo proces hlajenja s svojo funkcijo AI Auto Comfort, ki omogoča učinkovitejšo uporabo klimatske naprave. AI Auto Comfort analizira pogoje v sobi, uporabniku prilagojene temperature in načine hlajenja ter celo zunanjo klimo, da samodejno preklopi na najprimernejše nastavitve.

Z aplikacijo Samsung SmartThings App lahko na daljavo nadzirate enote. Funkcija omogoča, da na daljavo, vklopite ali izklopite klimatsko napravo, izberete želene načine hlajenja, razporedite urnike in celo spremljate porabo energije - vse na dotik.

 

Večja energetska učinkovitost

Revolucionarna Wind-Free™ klimatska naprava je bila razvita z namenom odpravljanja dveh najbolj pogostnih nevšečnosti uporabe klimatske naprave – to sta nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoki računi za električno energijo. Takšen način delovanja zmanjša porabo energije do 72%, kar omogočata revolucionarni Samsung digitalni inverter in POWERboost tehnologija. 

 

Senzor zaznavanja gibanja 

Ima vgrajen senzor zaznavanja gibanja (MDS), ki sledi vašemu gibanju, učinkovito ohladi prostor, hkrati pa se izogne zapravljanju energije. Senzor lahko zazna, ko v sobi nikogar, samodejno spremeni nastavitve klimatske naprave, rahlo zviša temperaturo ali vklopi stanje pripravljenosti. Vrh ponudbe je Wind-Free™ Elite, njena energijska nalepka; A+++ za SEER in SCOP, kar je najvišji dosežek energijske učinkovitosti v Evropi.

 

 

Zagotovite si svojo pri nas!

Uradni distibuter in uvoznik za hladilno - ogrevalne naprave Tratnjek d.o.o
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!