Podarili smo klimatsko napravo Samsung, ki ne piha!

Podarili smo klimatsko napravo Samsung, ki ne piha!

Zastonj klimatska naprava, ki ne piha Samsung Wind-free

Podpiramo lokalno in ravno zaradi tega smo kot generalni sponzor ND Beltinci v sredo, 23.9.2020 na nogometni tekmi podarili klimatsko napravo.
Klimatska naprava Samsung, ki ne piha in je pravi hit poletja!
Z vami delimo nekaj utrinkov podelitve glavne nagrade.
Iskrene čestitke nagrajencu!

Kakšne funkcije ima klima, ki ne piha?

S podarjeno klimatsko napravo lahko nagrajenec poleg hlajenja v prehodnem obdobju in celo pozimi ogreva. Seveda pa smo ob izbiri klimatske naprave upoštevali, da ta ima vgrajen Wi-fi vmesnik. Tako lahko klimatsko napravo upravljate kar preko telefona, kjerkoli ste.

Kako deluje način Wind-free?

Ko bo nagrajenec vklopil način wind-free ali se bo klimatska naprava samodejno preklopila v Wind-free način se loputa zapre, nežen oblak hladnega zraka bo začel počasi prodirati skozi 23.000 mikro luknjic v okrovu. S hitrostjo samo 0,15 m/s se širi enakomerno na vse strani, zaradi česar ne bo več prepiha, prostor pa bo kljub temu prijetno ohlajen. V tem načinu bo porablja klima kar 72% manj energije za delovanje, saj se istočasno zmanjšata število obratov ventilatorja in kompresorja.
Vse in še več o dotični klimatski napravi si poglejte TUKAJ, je pa klima naprava trenutno v akciji, zato pohitite. Nakupite jo lahko preko spletne trgovine na do 24 obrokov. 
Janez Breznik,  športni direktor ND Beltinci (levo) in direktor podjetja Tratnjek klima center Robert Tratnjek (desno).
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!