Klimatske naprave Samsung

Klimatske naprave Samsung

 

 

Samsung je eno najhitreje rastočih podjetij na svetovni ravni. V zadnjih letih je prevzelo vodilno mesto na področju zabavne elektronike in telefonije, kot tudi računalništva.

Za še večji korak naprej pa Samsung ogromno vlaga tudi v razvoj na področju klimatizacije: rezultat so tehnološko dovršene naprave, z daljšim garancijskim rokom ter funkcijami, ki omogočajo nadzor naprav tudi na daljavo;

 

 

STENSKE ENOTE

 

AR9500 WIND-FREE

 

Kaj je Tehnologija Wind-Free™?

Samsungov klimatski sistem Wind-Free™ prek 21.000 mikroodprtin nežno in enakomerno porazdeli zrak po vsem prostoru in ohranja udobno svežino brez prepiha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AR9670 PREMIUM

 

 

 

 

 

AR7580 COMFORT

 

 

 

 

AR5580 STANDARD GLOSS

 

 

 

 

 

 

MALDIVES

 

 

 

Trikotna oblika za intenzivnejše hlajenje.

Edinstvena trikotna oblika klimatske naprave Samsung izboljšuje njeno učinkovitost, saj lahko z njo hladen zrak po vašem domu kroži hitreje, dlje in s širšim dosegom*. Digital inverter zagotavlja tudi bistveno boljšo energetsko učinkovitost.**Tehnologiji Virus Doctor in Easy Filter odstranita prah, onesnaževala, alergene, bakterije in viruse*** –najprej s filtrom in nato s tehnologijo Virus Doctor.   

* Preizkušeno na modelu AR09HSFSBWK. V primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AQV09TWS.
** Preizkušeno na modelu AR09HSSDAWK/EU. V primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AQ09TSB.
*** Preizkušeno v okoljskem znanstvenem središču Kitasato (na Japonskem) in na Univerzi Yonsei (v Koreji) ter v laboratorijih za preizkušanje v Koreji (FITI / KEMTI) in na Japonskem (ITEA). Učinkovito pri 4 vrstah virusov, vključno s podvrsto H1N1, in pri določenih bakterijah. Podatki so izmerjeni pri specifičnih pogojih preizkušanja in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike. 

 

Hitrejše hlajenje z daljšim in širšim dosegom.

Klimatska naprava Samsung je že v osnovi izjemno učinkovita. Njena edinstveno trikotna oblika ima širši dovod, tako da lahko vsesa več zraka. Izboljšana širina in kot odvoda, dodatna rebra v obliki črke V in večji ventilator zagotavljajo, da je zrak ohlajen in izpihan hitreje, dlje in s širšim dosegom*. Tako osvežujoče hladen zrak doseže vsak kot vaše sobe. 

* Preizkušeno na modelu AR09HSFSBWK. V primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AQV09TWS.

Ohladi vas hitro, nato pa vas hladi udobno.

Klimatska naprava Samsung začne zrak hladiti hitro v zmogljivem načinu za hitro hlajenje. Nato samodejno preklopi v način udobnega hlajenja in vzdržuje želeno temperaturo. Tako vas ne bo zeblo in vam ne bo treba ročno spreminjati nastavitev ali vklapljati oziroma izklapljati klimatske naprave. 

 

 

 Klimatska naprava Samsung ima energetsko učinkovit digitalni inverter s koeficientom REU 10,1. Želeno temperaturo lahko vzdržuje brez pogostega izklapljanja in vklapljanja, zato porabi manj energije. Digital inverter bo poskrbel za dolgotrajno udobje in pri tem porabil veliko manj električne energije*. 

* Preizkušeno na modelu AR09HSSDAWK/EU. V primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AQ09TSB.

DIGITALNI INVERTERSKI KOMPRESOR      

Digitalni inverterski kompresor zagotavlja več verodostojne obstojnosti s svojo 10 letno garancijo.

*Garancijski rok je lahko drugačen glede na model oziroma regijo.

 

 

Varčujte z energijo tudi ko ste sami.

 

 Enouporabniški način klimatske naprave Samsung uporablja kompresor pri nižji zmogljivosti delovanja in zmanjša porabo energije*, pri čemer še zmeraj zagotavlja, da so prostori prijetno hladni. Uporabljate jo lahko torej tudi, ko ste sami in v vročih dneh, ne da vam bilo treba skrbeti za položnico. 

* Preizkušeno na modelu AR09FSSSCWK/SA. Na podlagi skupne porabe energije v primerjavi med običajnim in enouporabniškim načinom.

 

Preprosta odstranitev in čiščenje

V nasprotju z običajnimi filtri, ki jih je pogosto težko doseči, se filter klimatske naprave Samsung Easy Filter nahaja zunaj, na vrhu naprave. Tako ga lahko preprosto vzamete ven, očistite in daste nazaj, ne da bi morali odpreti pokrov ali ga izvleči s silo. Protibakterijski premaz na njem pa filtrira prah, nevarna onesnaževala in alergene*. 

* Preizkušeno v korejskem (FITI / KEMTI) in japonskem (ITEA) laboratoriju za preizkušanje. Podatki so izmerjeni pri specifičnih pogojih preizkušanja in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike.

 

                                                                                                   

 

Tehnologiji Virus Doctor inEasy Filter odstranita prah, nevarna onesnaževala in alergene ter bakterije in viruse, vključno z virusi influence tipa A in koronavirusi* – najprej s filtrom in nato s tehnologijo Virus Doctor. Tako bo zrak, ki ga dihate, čist in zdrav. 


* Preizkušeno v okoljskem znanstvenem središču Kitasato (na Japonskem) in na Univerzi Yonsei (v Koreji) ter v laboratorijih za preizkušanje v Koreji (FITI / KEMTI) in na Japonskem (ITEA).
Učinkovito pri 4 vrstah virusov, vključno s podvrsto H1N1, in pri določenih bakterijah. Podatki so izmerjeni pri specifičnih pogojih preizkušanja in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike.

 

 

 

Klimatska naprava Samsung vztrajno deluje tudi v najtežavnejših okoljih. Tehnologija Triple Protector Plus preprečuje preobremenitev kompresorja in krmilnika zaradi napetostnih udarov in nihanja v električnem toku, tako da ne potrebujete ločenega stabilizatorja napetosti. Vsebuje tudi protikorozijski premaz, ki preprečuje korozijo kondenzatorja in rjavenje ohišja. Večji kondenzator in optimiziran pretok hladilnega sredstva pomenita, da lahko naprava vzdrži tudi pri skrajno visokih temperaturah (do 58 °C)*. 

* Preizkušeno na modelu AR09HPSDDWK/SG. V primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AR09HPSDFAP/RC.

 

 

Smart Installation je funkcija samodejnega iskanja napak, ki preveri, ali je monter vašo klimatsko napravo Samsung montiral pravilno. Samodejno preveri, če so kakšne napake v montaži, ki lahko med uporabo klimatske naprave povzročajo težave, vključno z neustrezno komunikacijo z zunanjo enoto, napake in poškodbe na zračni cevi ter pretok hladilnega sredstva.

 

 

 

Klimatska naprava Samsung vključuje tehnologijo Smart Check – sistem samodejnega spremljanja napak. Ta že zgodaj zazna in opredeli težave ter ponudi hitre in preproste rešitve za njihovo odpravljanje preko programa na pametnem telefonu*. Tako prihranite čas pri iskanju priročnika in se izognete stroškom in neprijetnostim zaradi nepotrebnih klicev servisne službe**, včasih pa tudi dragemu računu za popravilo. 

* Na napravah iPhone in Android.
** Ta funkcija deluje le za določene vrste napak in ne more nadomestiti rednega servisnega pregleda.

 

 

 

FJM SISTEM - SISTEM Z NAJVIŠJIM IZKORISTKOM ENERGIJE

Free Joint Multi je najboljša rešitev za stanovanjske stavbe, ki zahtevajo prožen, učinkovit in zanesljiv sistem klimatizacije. Ena zunanja enota FJM podpira do 5 različnih notranjih enot z minimalnim prostorom za montažo, ki zagotavlja željeno hlajenje oziroma ogrevanje v različnih prostorih. 

 

 Delovanje multi-enote

Namesto povezovanja le ene notranje enote, lahko uporabniki za bolj učinkovito hlajenje in ogrevanje povežejo dve, tri ali štiri notranje enote z eno samo zunanjo enoto. Notranje enote delujejo in so pod nadzorom istočasno kot en cikel, v istem načinu, prek enega daljinskega upravljalnika, za do štiri sobe. Ta sistem je idealen za prostore odprtega tipa, ki zahtevajo več notranjih enot, kot so, pisarne in trgovine.

 

FJM ZUNANJE ENOTE

FJM 4-SMERNA KASETA

FJM 1-SMERNA KASETA

FJM TALNA ENOTA

FJM KANALSKE ENOTE

 

CAC SAMOSTOJNI SPLIT SISTEMI

 

 

 

Vzdrževati optimalno udobje in nadzor z energetsko in stroškovno učinkovitimi tehnologijami.

Funkcijsko z naborom tehnologij za optimizacijo energije, Samsung samostojni CAC  prinaša vrhunske energetske učinkovitosti za podporo podjetjem pri prihranku stroškov in ohranjanju okolja. Prav tako je, samostojni CAC s svojimi pametnimi tehnologijami v celoti v skladu z novimi predpisi evropske unije (EU), za bolj učinkovito delovanje.

 

 

 

 

Nova energijska nalepka.

 

 

 

 

Do 50 odstotkov manjša poraba energije.

Potem ko doseže nastavljeno temperaturo, digitalna inverter klima spremeni način delovanja na ekonomično. Z izogibanjem neučinkovitemu in pogostemu vklapljanju in izklapljanju kompresorja, digitalni pretvornik prihrani do 50 odstotkov porabe energije v primerjavi z ne- inverterskimi klimatskimi napravami.

 

NOTRANJE ENOTE

KASETNE ENOTE

 

 4 - SMERNA KASETNA ENOTA

Uprizoriti lepo a prijetno okolje. S svojo novo izboljšano zasnovo, 4 - smerna kaseta S podpira čisto, estetsko privlačno vzdušje in dodaja občutek prefinjenosti na delu in v bivalnih prostorih. Ne samo da je enota privlačno oblikovana, ampak tudi uporablja napredno tehnologijo za optimizacijo udobja v vsakem okolju.

 

 

 

 

 

Tanka in kompaktna oblika

Z globino samo 135 mm je Slim 1- smerna kaseta najtanjša notranja hladilna enota na svetu. Kompaktna in lahka zasnova zunanje maske, ki je bila zmanjšana za 30 odstotkov, omogoča namestitev in lažje vzdrževanje kot kdajkoli prej. S svojo visoko zmogljivostjo in podcenjeno eleganco pa se enota neopazno preliva v bivalne prostore vseh vrst in stilov.

 

 

KASETA 360°

360° kasetna enota hladilni in ogrevalni industriji prinaša stilski zrak.

Bilo je pred nekaj več kot sto leti, ko je prva moderna klimatska naprava sprožila industrijo, ki naj bi bistveno izboljšala način življenja, dela in igre. Kljub sodobnim tehnološkim napredkom, nadzorovanja notranjega okolja je ostala eden izmed najbolj zmuzljivih ovir človeštva. Samsung Electronics si je zadal za cilj, razrešitev izzivov, ki jih prinašajo običajne naprave, s predstavitvijo revolucionarne 360 kasetne enote. Cilj Samsung-s je prav tako dosežen z inovativnim, brezlopatičnim sistemom, ki kot prvi v industrijo klimatizacije vključuje krožno obliko, za enakomerni pretok zraka in stilsko estetskost.

 

 

 

 

 KANALSKE ENOTE  

 

 

Izkusite delovanje in priročno udobje za vse vremenske razmere.

Samsung S kanalska enota prinaša nevzporedno hlajenje in ogrevanje ter prilagodljivo upravljanje prilagodljivimi nastavitvami udobja vsakem podnebnem okolju skozi vse leto. Poleg tega se ponaša stanko, kompaktno velikostjo in več dostopnimi točkami za enostavno namestitev, kjer je to potrebno.

Duct S notranji klimatska naprava zagotavlja gladko in usklajeno delovanje in udobje s funkcijami, kot so:

Učinkovito delovanjeUprizoriti želeno vzdušje z energijsko učinkovito zmogljivostjo in nastavljenim pretokom zraka.

• Pametno upravljanje. Prostore hladi učinkovito ter upravlja klimatsko napravo tudi ob odsotnosti, s funkcijami,namenjenimi učinkovitosti in nadzoru.

Enostavna, prilagodljiva nastavitev. Namestitev in vzdrževanje tudi več enot zaradi kompaktne in lahko dostopne oblike.

 

VELIKA KANALSKA NAPRAVA 

 

 

 

 

 

 

 

Avtomatsko več udobja in zmogljivosti

Funkcija za prilagoditev Auto ESP učinkovito in samodejno optimizira količino zraka, zračni tlak in zmanjša hrup, za maksimalno udobje v vsaki situaciji. ESP lahko tudi enostavno prilagodimo z daljinskim upravljalnikom. 
 
3-smerni dostop za enostavno vzdrževanje
 
Doseg je mogoč iz treh smeri - zgoraj, s strani in na dnu - z uporabo easy to remove Slide Fit cover. Kot rezultat, je veliko lažje vzdrževanje povsod, kjer je nameščen - prihrani čas in denar. 
 
Preprosto fine-tune za optimalno udobje
 
Easy Tuning zagotavlja občutljiv nadzor, potreben za optimalno delovanje ob vsaki priložnosti. Moč delovanja lahko prilagodite razmeram, ki ustrezajo vaši ravni aktivnosti, ob hkratnem zmanjševanju hrupa in varčevanju z energijo.

Svetovni razred energetske učinkovitosti in prihrankov

Njegove napredne tehnologije, vključno z Sirocco ventilatorjem, ploščatim Micro izmenjevalnikom toplote in TBR kompresorjem, za prihranek denarja zagotavljajo izjemno energetsko učinkovitost. Zaslužile so mu naslov Top globalnega EER-a (razmerje energijske učinkovitosti).

Odpravlja viruse za zdrav zrak

Virus Doctor uporablja S-plazma ionsko tehnologijo za odpravo 99% kontaminantov, bakterij in virusov v zraku. Za njegovo učinkovitost pri odstranjevanju alergenov je odobren tudi s strani britanske fundacije za alergije (BAF). 

Nadzoruj napravo kadarkoli in kjerkoli

Uporaba aplikacije opcijske funkcije Smart Wi-Fi na vašem pametnem telefonu, vam omogoča, da na daljavo napravo vklopite in izklopite, izberete način in temperaturo, urnik, kdaj začeti in končati ter druge funkcije. 

 

VELIKA STROPNA NAPRAVA

 

Združite preprosto prijazne in inovativne tehnologije in dobili boste izjemno zmogljivost in enostavno upravljanje.

Samsung je na novo postavil opise izdelkov, ki presegajo standarde industrije. Kot ena izmed najnovejših izdelkov Samsung je Samsung Big Ceiling (Velika podstropna naprava): osredotočena na pošiljanje "zadostne" količine hladnega zraka na "oddaljena" mesta, za pokrivanje velikih površin. Za priročno vgradnjo in vzdrževanje, lahko Big Ceiling napeljave in priključke povežemo z ene strani, kar omogoča tudi veliko lažjo vgradnjo.

• Primerno za prostore z visokimi stropi brez izgub zmogljivosti.

• Novi NASA protokol.

• Opcijski Virus Doctor izničuje prisotnost bakterij v zraku, za bolj zdravo okolje.

• Avtomatski prehod med hlajenjem in ogrevanjem.

• Opcijsko WI-FI upravljanje.

Vgrajen alarm za filter.

• Infradeč daljinski upravljalnik vključen.

• Opcijski žični upravljalnik s 7-dnevnim časovnikom

 

 

VRV SISTEM

DVM S Eco (Digital variable multi) 

DVM S Eco sistem klimatizacije je kompaktna in učinkovita zunanja enota, primerna širokemu razponu domov in manjših podjetij. Sistem je na voljo v izvedbah 4, 5, 6, 8 in 9 konjskih moči, s tem pa vam olajša izbor prave stopnje zmogljivosti, ki ustreza vašim zahtevam po ogrevanju in hlajenju. 

DVM S Eco sistem klimatizacije je kompaktna in učinkovita zunanja enota, primerna širokemu razponu domov in manjših podjetij. Sistem je na voljo v izvedbah 4, 5, 6, 8 in 9 konjskih moči, s tem pa vam olajša izbor prave stopnje zmogljivosti, ki ustreza vašim zahtevam po ogrevanju in hlajenju.

 

Samsung DVM S Eco sistem za klimatizacijo nudi optimalno udobje, učinkovitost in zmogljivost z lastnostmi kot so:

 

• Prvostopenjska energijska učinkovitost. Prihranek ob porabi energije in operativnih stroških ob visoki zmogljivosti kompresorske tehnologije.

• Nizki nivoji hrupa. Uživajte v mirnejšem domačem ali službenem okolju s tišjim delovanjem, zahvaljujoč racionaliziranemu dizajnu vetrnice.

• Raznolike opcije montaže. Olajšajte si montažo in prihranite trud z zmanjšanim vplivom na okolje ob raznolikosti velikosti naprav.

Široke možnosti montaže

DVM S Eco zagotavlja daljše razdalje cevovoda kakor konvencionalni modeli zaradi povečane fleksibilnosti dizajna. Njegova podaljšana razdalja cevovoda do 170 m in razlika v višini montaže do 50 m ponujata podjetjem več možnosti montaže. Razdalja cevovod je daleč od zunanjih in notranjih enot, tako da posamezne notranje enote opravljajo nadzor zmogljivosti povezave in samodejno  hladilno izenačevanje za bolj uravnotežene storilnosti med enotami.

 

 

 

V letu 2016 prihaja na svetovni trg nov model DVM S Eco s 14 konjskimi močmi

 

Novice