Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja

SKOZI ČAS

Naši začetki segajo v leto 1992, ko smo v Turnišču odprli RTV SERVIS, naslednje leto pa že začeli s prodajo zabavne elektronike, predvsem izdelkov SAMSUNG.
Zaradi nenehne želje po napredku in prilagajanja trgu, smo dejavnost nadgradili s klimatizacijo, ki je z leti postala naša vodilna dejavnost. Naša vizija, postati eno najboljših in prepoznavnih podjetij na tem področju doma in v tujini, nas usmerja k nenehnemu izobraževanju zaposlenih in vlaganju v nove tehnologije in znanja. Zaposleni so za nas ključni dejavnik uspeha, predvsem zaradi svojega znanja, izkušenj, kompetenc, motivacije in pripadnosti.

Ker se ukvarjamo z visokotehnološkimi produkti vodilnih svetovnih podjetij, naše delo od nas zahteva, da se dnevno izobražujemo in sledimp novim tehnologijam.
Naše podjetje trenutno zaposluje že 30 redno zaposlenih sodelavcev. Ekipa je mlada, inovativna in kreativna, kar omogoča, da smo kos še tako zahtevnim nalogam. 
Posebno pozornost namenjamo zaposlovanju novih delavcev. S ponosom lahko povemo, da so nekateri sodelavci v našem podjetju že od ustanovitve in nudijo mlajšim veliko pomoči in kolegialno oporo.

Leta 2010 smo zgradili lep, moderni poslovno-skladiščni objekt, kar je pripomoglo k še boljšim pogojem dela in večji produktivnosti.
Naša poglavitna dela so montaža in vzdrževanje klimatskih naprav, kjer spadamo med vodilna podjetja v Sloveniji.
Že nekaj let presegamo meje in delujemo tudi v tujini, predvsem v Avstriji, kjer preko naših dobrih referenc uspešno odpiramo vrata številnim pomurskim obrtnikom.
V Sloveniji in tujini so naši stalni naročniki vodilne trgovinske verige, hoteli, banke, bencinske črpalke, razni poslovni sistemi širom Slovenije, seveda pa posebno pozornost posvečamo individualnim strankam.

 

Že od samega začetka smo bili partner danes največjemu svetovnemu elektronskemu koncernu SAMSUNG, z letom 2015 pa smo pridobili tudi neposredno zastopstvo in servis za SAMSUNG na področju celotnega programa klimatizacije, toplotnih črpalk in velikih klima sistemov, kar si štejemo v veliko čast, saj ima Samsung stroge izbirne kriterije za partnerje.

CILJI

V letu 2020 naše podjetje načrtuje širitev na avstrijskem trgu, kjer se odpirajo vedno nove možnosti in kjer s kvalitetnimi storitvami zavzeto širimo trg od stranke do stranke, kar pomeni, da so tudi v tujini naše storitve na visokem nivoju.

 

KDO SMO:

Smo domiselno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave, montaže in vzdrževanja klimatskih sistemov in alternativnih virov energije, ukvarjamo pa se tudi s servisiranjem elektronike. Zaupajo nam vodilna podjetja na tem področju, kot so SAMSUNG, MITSUBISHI, DAIKIN, TOSHIBA in drugi.

 

Toplo
Radovedno
Ambiciozno
Trdno
Neobičajno
Junaško
Enkratno
Kreativno

 

VIZIJA:

Naša vizija je postati vodilno, moderno, prijazno in inovativno podjetje na področju dobave, montaže in servisiranja klimatskih naprav, toplotnih črpalk ter vseh hladilnih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov.
Naša vizija BITI NAJBOLJŠI nas nenehno motivira pri iskanju novih rešitev.
Samo s trdnim delom in inovativnostjo, kakor tudi z maksimalno prizadevnostjo vseh zaposlenih ter nenehnim vlaganjem v tehnologijo in razvoj, to tudi dosegamo.
Po 27-ih letih poslovanja smo polni optimizma in se ne bojimo nobenega izziva!

NAŠ CILJ: 

BITI NAJBOLJŠI! 
 
 
Prijavi se na e-novice

Ne spreglejte novosti in aktualnih ugodnosti!


Email ni veljaven!