Predstavitev podjetja

Predstavitev podjetja


Začetek našega podjetja sega v leto 1992 , ko smo v Turnišču odprli RTV SERVIS, že naslednje leto pa začeli z prodajo zabavne elektronike, predvsem izdelkov SAMSUNG.

Zaradi nenehne želje po napredku in prilagajanju na trgu, smo dejavnost nadgradili s klimatizacijo, kar je z leti postalo naša vodilna dejavnost. Naša vizija, postati eno najboljših in prepoznavnih podjetij na tem področju doma in v tujini, nam nalaga, da veliko pozornosti namenjamo izobraževanju zaposlenih in vlaganju v nove tehnologije in znanja. Zavedamo se, da so zaposleni ključni dejavnik uspeha, predvsem zaradi svojega znanja, izkušenj, kompetenc, motivacije in pripadnosti.

Narava našega dela je zahtevna in ukvarjamo se z visokotehnološkimi produkti vodilnih  svetovnih podjetij, za kar se moramo dnevno izobraževati in slediti novim tehnologijam. Naše podjetje trenutno zaposluje že 23 redno zaposlenih. Ekipa je mlada, inovativna in kreativna, kar omogoča, da smo kos še tako zahtevnim nalogam. Zaposlovanju novih sodelavcev in vlaganje v kader posvečamo še posebno pozornost. Izpostavimo lahko, da so nekateri sodelavci v našem podjetju skoraj od ustanovitve in v veliko pomoč mlajšim.

Leta 2010 smo zgradili tudi lep, moderen poslovno-skladiščni objekt, kar je pripomoglo k še boljšim pogojem dela in večji produktivnosti. Naša poglavitna dela so montaža in vzdrževanje klimatskih naprav, kjer spadamo med vodilna podjetja v Sloveniji, že nekaj let pa presegamo meje in delujemo tudi v tujini, predvsem v Avstriji, kjer preko naših dobrih referenc uspešno odpiramo vrata tudi številnim pomurskim obrtnikom. V Sloveniji in tujini so naši stalni naročniki vodilne trgovinske verige, hoteli, banke, bencinske črpalke, razni poslovni sistemi po celi Sloveniji, seveda pa posebno pozornost posvečamo privat strankam.


 Že od samega začetka smo bili partner danes največjemu svetovnemu elektronskemu koncernu SAMSUNG, z letom 2015 pa smo pridobili tudi neposredno zastopstvo in servis za SAMSUNG na področju celotnega programa klimatizacije, toplotnih črpalkin velikih klima sistemov, kar si štejemo v veliko čast, saj tu Samsung partnerje izbira zelo skrbno.

 V letu 2016  naše podjetje načrtuje širitev na avstrijskem trgu, kjer se odpirajo vedno nove možnosti in se nam trg zelo širi enostavno od stranke do stranke, kar pomeni da so naše storitve  tudi v tujini na visokem nivoju.

KDO SMO:

Smo kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave, montaže in vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije,ukvarjamo pa se tudi z servisiranjem elektronike. Zaupajo nam vodilna podjetja na tem področju, kot so MITSUBISHI, DAIKIN, TOSHIBA, SAMSUG in drugi.

 

VIZIJA:

Naša vizija je postati vodilno, moderno, prijazno in inovativno podjetje na področju dobave, montaže in servisiranja klimatskih naprav, toplotnih črpalk, ter vseh hladilnih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov.

Naša vizija "BITI NAJBOLJŠI", nas nenehno motivira pri iskanju novih rešitev.

Samo z trdnim delom in inovativnostjo, kakor tudi maksimalno prizadevnostjo vseh zaposlenih, ter nenehnim vlaganjem v tehnologijo in razvoj, to tudi dosegamo.

Po 25.letih poslovanja smo polni optimizma, ne bojimo pa se nobenega izziva. 

NAŠ CILJ:

BITI NAJBOLJŠI 

Novice