Energetska prenova stavb

Energetska prenova stavb

Predvidevamo, da imate visoke stroške ogrevanja in jih želite zmanjšati?  

Za vas prevzamemo učinkovito izvedbo in poseg v prenovo vašega doma ali poslovnega objekta. Sami in s sodelovanjem z izkušenimi partnerji bomo učinkovito obnovili vaš objekt.

Najučinkovitejši so posegi v izboljšanje toplotne izolacije kleti, kakovostne (ob)nove fasade in strehe, ter vgradnja nizkoenergijskih oken, predvsem pa sanacija in zamenjava sistema ogrevanja. Na področju ogrevanja vam bomo svetovali in ponudili varčne in učinkovite toplotne črpalke tipa zrak-voda, proizvajalcev Mitsubishi Electric, Daikin, Samsung ali Toshiba.

Z omenjenimi posegi bomo bistveno povečali učinkovitost in znižali stroške vzdrževanja in ogrevanja ter hlajenja doma in jo zaščitili pred zunanjimi vplivi. Podaljšali bomo življensko dobo objekta, povečali tržno vrednost in hkrati vplivali na lepši izgled.

Ob sanaciji se lahko seveda uredijo tudi ostali celoviti ukrepi, kot so npr. zamenjava strešne kritine, zamenjava talnih oblog, sanacije izolacij, menjava pohištva, montaža senčil in podobno…

 

Sanacijo in prenovo stavbe vam bomo lahko izvedli na način, da bo investicija povrnjena v najkrajšem času in bo doprinos na račun varčevanja z energijo in energenti čim večji.

 

O smiselnosti investicije lahko recimo razmišljamo v smeri, da za privarčevano vrednost (npr. namesto letne porabe 3.000 EUR za kurjavo, porabimo s toplotno črpalko recimo okrog 1.600 €) z omenjeno privarčevano razliko pa lahko v nekaj letih pokrivamo obroke kredita in je na ta način vložek v sanacijo še manjši.


V primeru, da razmišljate o investiciji v prenovo stavb, nas pokličite. Svetovali vam bomo in pripravili ponudbo.

Pokličite nas na telefon 02 530 00 610.

 

Novice