Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije

Vodovodne inštalacije so eden napomembnejših dejavnikov funkcionalnosti objekta. Z izkušeno ekipo lastnih vodoinštalaterjev lahko za vas izvedemo vse storitve na vodovodnih instalcijah (vodovodne in odvodne instalacije, odtočne napeljave ter ogrevanje, montažo vseh kopalniških elementov, sanacijska dela ter popravila, inštalacije in cevi za ogrevanje (talno, radiatorsko, konvektorsko ali druge načine ogrevanja na ključ, vključno z montažo toplotnega vira - priporočamo izbor toplotne črpalke...). 

Ustrezna in kakovostno izvedena vodovodna instalacija vam bodo preprečila nastajanje usedlin na cevovodih (ki niso ugodne za zdravje ljudi).

Za vse omenjene vodovodne storitve vam nudimo servis oziroma popravilo in vzdrževanje. Stare oz. dotrajane pocinkane cevovode vam lahko zamenjamo oz. na novo izvedemo in nadomestimo s sodobnejšimi, bolj vzdržljivimi in zdravju neškodljivimi PP cevovodi, ki preprečujejo nastajanje vodnega kamna in usedlin. Kompletne vodovodne inštalacije vam izvedemo s kakovostnimi materiali, katete vam predlagamo oz. se o tem dogovorimo – izbirate pa lahko pocinkane cevovode, polipropilen cevovode, alumplast cevovode, bakrene cevovode, inox cevovode … Sam vodovodni sistem vam bomo opremili s kakovostnim filtrirnim sistemom in čistilci ter neutralizatorji vode in vodnega kamna. 

Prav tako vam lahko uredimo in montiramo celotno sanitarno opremo (vključno s keramiko, tuši in kabinami, umivalniki, WC školjko, bideji, morebiti tudi nosilci in pohištvom ipd), kot tudi odvodne inštalacije – kananlizacijo,  katero izvedemo s pvc cevovodi, brezšumnimi cevovodi... 

Reference: ker smo v dobi 15 let izdelali veliko projektov, vam na osnovi vaše želje in povpraševanja posredujemo prilagojeno referenčno listo z možnostjo ogleda projekta na lokaciji, kjer smo izvajali podobna inštalacijeska dela. 

Pokličite nas na telefon 051-450-320 in ogledali si bomo vaš objekt. Pripravili bomo celovite rešitve vodovodnih inštalacij na ključ in vam prirpavili ugodno ponudbo. 

 

 

Novice