Najem dvigala

Najem dvigala


Ponujamo možnost izposoje avto dvigala.

Delovna višina: 20m

Za podrobnejše informacije nas kontaktirajte:

  051 430 501


Obnova hotelskih sob

Imamo veliko izkušenj pri sanacijah hotelskih sob. Naše storitve so celovite in zajemajo pomoč pri projektiranju, zasnovi, izrisiu sob do celotne izvedbe sanacije.

 
   odstranitev obstoječe OPREME v pohištva,
   obnovo instalacij in notranje opreme (pleskanje, polaganje talnih oblog, ...),
  obnovitev sob, ki vključujejo vse aktivnosti do predaje prostorov v uporabo.

   Nudimo vam dobro in vzajemno sodelovanje, profesionalni odnos in zanesljivo, kakovostno izvedbo. 


  V tujini smo izvedli že mnogo sanacijskih del pri naročnikih, ki nam vedno znova zaupajo.

Primer slik pred sanacijo v v pravljičnih hiškah v Avstriji  : 

Vodovodne inštalacije


Vodovodne inštalacije so eden najpomembnejših dejavnikov funkcionalnosti objekta. Z izkušeno ekipo lastnih vodoinštalaterjev lahko za vas izvedemo vse storitve na vodovodnih inštalcijah:

  vodovodne in odvodne inštalacije,
  odtočne napeljave ter ogrevanje,
  montažo vseh kopalniških elementov,
  sanacijska dela ter popravila,
 inštalacije in cevi za ogrevanje (talno, radiatorsko, konvektorsko ali druge načine ogrevanja na ključ, vključno z montažo toplotnega vira - priporočamo tudi izbor toplotne črpalke...). 

  Ustrezna in kakovostno izvedena vodovodna inštalacija vam bodo preprečila nastajanje usedlin na cevovodih (ki niso ugodne za zdravje ljudi).

  Za vodovodne storitve vam nudimo servis, popravilo in vzdrževanje. 
  Stare pocinkane cevovode zamenjamo/na novo izvedemo in nadomestimo s sodobnejšimi, bolj vzdržljivimi in zdravju neškodljivimi PP cevovodi, ki preprečujejo nastajanje vodnega kamna in usedlin.
  Kompletne vodovodne inštalacije izvedemo s kakovostnimi materiali, o katerih vam svetujemo.
  Vodovodni sistem bomo opremili s kakovostnim filtrirnim sistemom in čistilci ter neutralizatorji vode in vodnega kamna. 

  Celotno sanitarno opremo (vključno s keramiko, tuši in kabinami, umivalniki, WC školjko, bideji, morebiti tudi nosilci in pohištvom),
  odvodne inštalacije – kananlizacijo.

Zagotavljamo vam kakovostno in strokovno izvedbo centralno-ogrevalnega sistema, vključno z montažo talnega gretja, po želji naročnika tudi radiatorjev.

  Sistem ogrevanja izvedemo celovito in na ključ, po želji vključno z vgradnjo toplotne črpalke sistema zrak - voda, ki vam zagotavlja kakovostno ogrevanje z zelo nizkimi stroški.
   Z vgradnjo toplotne črpalke odpadejo stroški izvedbe dimnika, kot tudi vzdrževanja dimnih naprav. Prav tako ni potrebna izvedba vrtin.

Za novogradnje priporočamo vgradnjo talnega ogrevanja, ki oddaja toploto v prostor na drugačen način, kot radiatorsko. Po ceveh v tleh kroži topla voda, ki ogreva prostor. Ogravalna površina je bistveno večja. Pri talnem gretju ni toplotnega sevanja, manj intenzivno pa je kroženje prahu, hkrati pa lahko hodimo bosi, ker so tla prijetno topla. 


V dobi 20 let smo izdelali veliko projektov. Na osnovi vaše želje in povpraševanja posredujemo prilagojeno referenčno listo z možnostjo ogleda projekta na lokaciji, kjer smo izvajali podobna inštalacijska dela. 

  Kontaktirajte nas in pripravili bomo celovite rešitve vodovodnih inštalacij na ključ in vam pripravili ugodno ponudbo. 


Energetska prenova stavb

Energetska učinkovitost je med stroškovno najbolj učinkovitimi ukrepi za doseganje ciljev zmanjševanja emisij toplogrednih plinov in doseganja večjega deleža obnovljivih virov energije. Za gospodinjstva je energetska učinkovitost ključna za obvladovanje življenjskih stroškov, krepitev kupne moči in izboljšanja kakovosti bivanja, tudi z vidika prilagajanja na podnebne spremembe.

  V Evropski uniji je delež porabe energije stavb kar 40 %. Zaradi tega sta ukrepa zmanjšanje porabe energije in raba energije iz obnovljivih virov pomembna za zmanjšanje emisij toplogrednih plinov.
  Na podlagi naših 27 letnih izkušenj vam svetujemo in izdelamo učinkovito  energetsko prenovo zgradbe, prilagojeno prav za vaš objekt.
  Pomagamo in svetovali vam bomo tudi glede maksimalnega izkoristka sredstev EKO SKLADA:

http://www.ekosklad.si


Za vas prevzamemo učinkovito izvedbo in poseg v prenovo vašega doma ali poslovnega objekta. Sami in s sodelovanjem z izkušenimi partnerji bomo učinkovito obnovili vaš objekt.

Najučinkovitejši so posegi v izboljšanje toplotne izolacije kleti, kakovostne (ob)nove fasade in strehe, ter vgradnja nizkoenergijskih oken, predvsem pa sanacija in zamenjava sistema ogrevanja. Na področju ogrevanja vam bomo svetovali in ponudili varčne in učinkovite toplotne črpalke tipa zrak-voda, proizvajalcev Mitsubishi Electric, Daikin, Samsung ali Toshiba.

Z omenjenimi posegi bomo bistveno:
  povečali učinkovitost,
  znižali stroške vzdrževanja in ogrevanja ter hlajenja doma,
  zaščitili pred zunanjimi vplivi,
  Podaljšali življensko dobo objekta,
  povečali tržno vrednost,
  vplivali na lepši izgled.

  Ob sanaciji se lahko seveda uredijo tudi ostali celoviti ukrepi, kot so npr. zamenjava strešne kritine, zamenjava talnih oblog, sanacije izolacij, menjava pohištva, montaža senčil in podobno…

  Sanacijo in prenovo stavbe vam bomo lahko izvedli na način, da bo investicija povrnjena v najkrajšem času in bo doprinos na račun varčevanja z energijo in energenti čim večji.

 

O smiselnosti investicije lahko recimo razmišljamo v smeri, da za privarčevano vrednost (npr. namesto letne porabe 3.000 EUR za kurjavo, porabimo s toplotno črpalko recimo okrog 1.600 €) z omenjeno privarčevano razliko pa lahko v nekaj letih pokrivamo obroke kredita in je na ta način vložek v sanacijo še manjši. 

Informacijske inštalacije

Inštalacije za informacijsko tehnologijo izvajamo strokovno in dosledno. 

  Pripravimo lahko instalacije za telefonske napeljave, videonadzor, protivlomno in požarno zaščito, instalacijo računalniške mreže in seveda tudi predinstalacije za klimatizacijo objekta.

Vse instalacije izvedemo, kjer je le mogoče, podometno.

  V primeru, da se odločate za izdvedbo instalacij in planirate nas kontaktirajte in ogledali si bomo vaš objekt.

Elektroinštalacije

  V fazi načrtovanja bomo sodelovali z vami in projektantom, kjer se osredotočimo na električno energijo in razdelitve v omarici predvidimo tudi vse ostalom, ki je potrebno. 
  Poleg osnovnih razdelitvenih nizov v visoki koncentraciji elektrolitskih inštalacij je mogoče predvideti pomembne dovode za npr. zunanjo razsvetljavo, kot morebiti lopo, ki bo nekoč dodatno postavljena, vse do dovoda za elektromotor ograjnih vrat. 
   Poudarek damo informacjiskim inštalacijam: za videonadzor, telefon na računalniškem omrežju, alarmni sistem oz. protivlomno v požarno zaščito, vse do inštalacij klimatskih naprav. 
  Vse inštalacije bomo izvedli v skladu z veljavnimi predpisi.