SAMSUNG MALDIVES

SAMSUNG MALDIVES

Deluje pametno, prihrani pri energiji
Energetsko učinkoviti Digital Inverter 8-Pole ohranja želeno temperaturo brez pogostega vključevanja in izključevanja. Zato porabi manj energije* in vam zagotavlja dolgo udobje.

 

LETAK

 

Works smart, saves energy

 *Testirano na AR09MSFHBWKNET v primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AQ09TSB.

 

Fast Cooling
Način hitrega hlajenja Fast Cooling prostor ohladi veliko hitreje z najintenzivnejšim delovanjem kompresorja* Njegov digitalni inverter 8-Pole hkrati pomaga doseči maksimalno število Hz po zagonu.

* Testirano na AR09MSFHBWKNET v primerjavi s Samsung konvencionalnimi modeli.
 

Ohranja prijetno hladnost
2-Step način dvostopenjskega hlajenja začne s hitrim ohlajanjem zraka s Fast Cool načinom. Nato se način samodejno spremeni na Comfort Cool, s katerim naprava ohranja želeno temperaturo, da vam ni treba kar naprej spreminjati nastavitev.

 

Uživajte v dobrem spancu
Good Sleep način ustvari ustrezne razmere za prijeten nočni počitek. Njegov nadzor temperature vam zagotavlja udobje, da lahko zaspite hitro, spite globoke in se zbudite sveži. 

 

Samodejni nadzor temperature
Auto Change Over samodejno izbere način delovanja (hlajenje ali gretje), ki je potreben za ohranitev nastavljene temperature. Tako lahko uživate v stalno prijetnem okolju, ne da vam bi bilo treba nenehno spreminjati nastavitve.

 

 

Ohranja svežino
Ko je klimatska naprava izključena, Auto Clean funkcija samodejno zažene ventilator, s čimer iz izmenjevalnika toplote odstrani prah in vlago. Tako ostane čista in suha, kar preprečuje razvoj bakterij in plesni.

 

 

 

Novice