SAMSUNG AR5500

SAMSUNG AR5500

Trikotna oblika za zmogljivo hlajenje

Edinstvena trikotna oblika Samsung klimatske naprave izboljša njeno delovanje in omogoča hitrejše, daljše in širše* kroženje hladnega zraka v vašem domu. Digitalni inverter hkrati skrbi za bistveno večjo energetsko učinkovitost.**

 

LETAK

 

* Preizkušeno z modelom AR09HSFSBWK. V primerjavi s standardnim modelom Samsung AQV09TWS. ** Preizkušeno z AR09HSSDAWK/EU. V primerjavi s standardnim modelom Samsung AQ09TSB.

Hladi hitreje, dlje in širše
Samsung klimatska naprava je od samega začetka izdelana za izjemno učinkovitost. Zaradi edinstvene trikotne oblike ima širšo vstopno odprtino, zato lahko črpa več zraka. Izboljšana širina in kot izstopne odprtine, dodatne lamele in večji ventilator prav tako zagotavljajo, da se zrak ohladi in izpusti v prostor hitreje, dlje in širše*. Tako svežina hladnega zraka doseže prav vsak kotiček vaše sobe.

* Preizkušeno z modelom AR09HSFSBWK. V primerjavi s Samsung standardnim modelom AQV09TWS.

Najprej ohladi hitro, nato udobno
Samsung klimatska naprava začne zrak hitro hladiti z uporabo Fast Cool načina za hitro hlajenje, zato hitreje doseže želeno temperaturo. Nato samodejno izbere način delovanja Comfort Cool za ohranjanje izbrane temperature. Zato vas ne bo zeblo in ne bo vam treba ročno spreminjati nastavitev ali stalno vklapljati in izklapljati klimatske naprave.


Pametno delovanje. Prihrani energijo
Samsung klimatska naprava ima energijsko učinkovit digitalni inverter z EER 10.1. Želeno temperaturo lahko ohranja brez pogostega vklapljanja in izklapljanja, zato porabi manj energije. Digitalni inverter poskrbi za dolgotrajno udobje in hkrati porabi najmanj energije*.

* Preizkušeno z AR09HSSDAWK/EU. V primerjavi s Samsung standardnim modelom AQ09TSB

Prihranite energijo, ko ste sami
Single User način Samsung klimatske naprave uporablja manj kapacitete kompresorja, zato zmanjša porabo energije*, a še vedno zagotavlja ohlajeno in udobno okolje. Uporabljate ga lahko, ko ste sami – tudi v najbolj vročih dneh – brez vznemirjanja zaradi računov za elektriko.

* Preizkušeno z AR09FSSSCWK/EU. Na osnovi akumulirane porabe energije pri normalnem delovanju v primerjavi z načinom za enega uporabnika.

Stabilno in dolgotrajno delovanje
Samsung klimatska naprava zlahka deluje tudi v najzahtevnejših okoljih. Triple Protector Plus tehnologija za trojno zaščito brez dodatnega stabilizatorja napetosti preprečuje preobremenitev kompresorja in krmilnika zaradi prenapetosti in nihanja električnega toka. Ima tudi poseben sloj proti rjavenju, ki preprečuje rjavenje kondenzatorja in ohišja. Zaradi večjega kondenzatorja in optimiziranega toka hladilnega sredstva prenese tudi izjemno visoke temperature (do 58 °C)*.

* Preizkušeno z AR09HPSDDWK/SG. V primerjavi s Samsung standardnim modelom AR09HPSDFAP/RC

Preprosta odstranitev in čiščenje
V nasprotju z običajnimi filtri, ki so pogosto težko dostopni, se Easy Filter Samsung klimatske naprave nahaja na zunanji zgornji strani. Zato ga je enostavno izvleči, očistiti in ponovno vstaviti – brez odpiranja pokrova in močnega vlečenja. Zaradi protibakterijskega premaza filtrira prah, nevarne nečistoče v zraku in alergene.*

* Preizkušeno v korejskem laboratoriju za preizkušanje (FITI/KEMTI) in japonskem laboratoriju za preizkušanje (ITEA). Podatki so izmerjeni pod specifičnimi testnimi pogoji in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike.

 

Novice