SAMSUNG AR9400

SAMSUNG AR9400

Ohladite se hitro, ostanite na hladnem v brezvetrju
Wind-Free hlajenje učinkovito ohranja ugodno raven hlajenja brez neprijetnega občutka hladnega vetra. Hladen zrak se postopoma razširi iz 21.000 mikroskopskih zračnih lukenj, da vam ni prevroče ali prehladno.

 

LETAK

 

* Beaufortova lestvica vetrne moči opredeljuje »mirno« stanje kot zračne tokove, ki se gibljejo počasneje od 0,3 m/s in ne vključujejo hladnih prepihov.

Ohladi vas hitreje
Fast cooling
Hitro hladi od vogala do vogala, tako da vam je vedno udobno, ne glede na to, kje se nahajate. Tehnologija digitalnega inverterja 8-Pole ohladi zrak 43 %* hitreje, trikotno oblikovanje pa prši hladen zrak dlje in širše**.

* Testirano na AR07M5170HA v primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung ARN-CM63B.
** Testirano na AR09FSSSBWK v primerjavi s konvencionalnim modelom Samsung AQV12TWS.

Nadzorujte klimo kadarkoli in kjerkoli*
Nadzor preko Wi-Fi povezave z uporabo Smart Home aplikacije
Z nadzorom preko Wi-Fi povezave lahko z uporabo Smart Home* aplikacije daljinsko nadzorujete vse funkcije in naredite časovni razpored delovanja. Ponuja vam tudi povratne informacije o delovanju v živo in vam omogoča, da nadzorujete in omejite porabo energije. 

* Na voljo za Android in iPhone naprave. potrebna je omrežna povezava. Za vpis v Samsung aplikacijo si morate ustvariti račun. 

Uživajte v dobrem
spancu
Način za dobro spanje brez vetra
Good Sleep način za dobro spanje z Wind-Free brezvetrnim hlajenjem ustvarja idealno ozračje za dober nočni spanec, brez pihanja mrzlega zraka. Možnost temperaturnega nadzora z Wind-Free hlajenjem vam pomaga, da hitro zaspite, spite globoko in se zbudite sveži. 

                              Konvencionalne klime                              Wind-Free Good Sleep način                           

 

Ohranja vaše udobje brez potrebe po spreminjanju nastavitev
Wind-Free način hlajenja brez vetra v dveh korakih
Način hlajenja v dveh korakih zrak hitro ohladi v Fast Cooling načinu, nato pa samodejno preklopi na Wind-Free način, da ohranja temperaturo. Zagotavlja vam udobje, saj v prostor ne bo hladnih točk, prav tako pa vam ne bo treba spreminjati nastavitev.  

   

Okolju prijazna hladilna tekočina
Hladilna tekočina R32
Klima uporablja hladilno tekočino naslednje generacije R32, ki ima ničelni dejavnik škodljivosti za ozon (ODP) in nižji potencial globalnega segrevanja (GWP) kot konvencionalne hladilne tekočine, zato je veliko prijaznejša okolju*. 
* Testirano za hladilno tekočino R32 v primerjavi s konvencionalnima hladilnima tekočinama Samsung R410A in R22. 

 

Hitro in preprosto čiščenje filtra
Easy Filter Plus
Easy Filter Plus se nahaja na zunanji strani, na vrhu, da ga lahko preprosto odstranite, očistite in namestite nazaj - brez odpiranja pokrova. Njegova protibakterijska prevleka filtrira prah, kontaminante in alergene v zraku*. 

 * Testirano v korejskem testnem laboratoriju (FITI/KEMTI) in japonskem testnem laboratoriju (ITEA). Podatki so bili izmerjeni pod specifičnimi testnimi pogoji in se lahko razlikujejo glede na okoljske dejavnike.

Novice