3,20 kWSamsungtiho delovanje

Kasetna enota za EHS TDM+ 3,2 / 2,8 kW

851,56 

Odkrijte ultimativno udobje s kasetno enoto za EHS TDM+ z močjo 3,2 kW v načinu hlajenja in 2,8 kW v načinu ogrevanja. Diskretno nameščena v stropu omogoča enakomerno razporeditev zraka, kar ustvarja prijetno klimo v vsakem kotičku prostora. Pridobite napredno tehnologijo za optimalno udobje v vseh letnih časih.

Za naročilo nas pokličite na:080 40 80
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00do 16.00 na telefonski številki 080 40 80

HITRA DOSTAVA

Izdelek vam dostavimo že v 1-3 delovnih dneh.

GARANCIJA

Zadovoljstvo naših strank nam pomeni vse in to že 30 let.

Izberite vrhunsko udobje in optimalno regulacijo temperature s kasetno enoto za EHS TDM+ z zmogljivostjo 3,2 kW v načinu hlajenja in 2,8 kW v načinu ogrevanja. Ta napredna klimatska enota predstavlja izjemno rešitev za diskretno in učinkovito hlajenje ter ogrevanje vaših prostorov. Z elegantnim stropnim dizajnom kasetne enote je zagotovljena enakomerna porazdelitev zraka po prostoru, kar omogoča optimalno udobje v vseh kotičkih vašega bivalnega ali delovnega okolja.

Tehnični podatki:

  • Kapaciteta: 3,2 kW (hlajenje) / 2,8 kW (ogrevanje)
  • Tip enote: Kasetna
  • Diskretno vgrajena v strop
  • Enakomerna porazdelitev zraka
  • Napreden sistem hlajenja in ogrevanja
  • Prilagodljive možnosti upravljanja
  • Elegantno oblikovanje

Kasetna enota za EHS TDM+ prinaša napredno tehnologijo, ki omogoča natančno prilagajanje temperature vašim željam. Ne glede na to, ali želite prijetno ohladiti prostor v poletni vročini ali ga hitro ogreti v hladnih dneh, je ta enota odlična izbira. S sposobnostjo enakomerne distribucije zraka bodo vaši prostori vedno prijetno uravnoteženi.

Preberi več
Hladilna moč

2,8 kW

Grelna moč

3,2 kW

Dimenzije (ŠxVxG)

720 x 620 x 199 mm

Morda vam bo prav tako všeč…