6,30 kWSamsungtiho delovanje

Kasetna enota za EHS TDM+ 6,3 / 5,6 kW

1.000,40 

Popolna klimatska rešitev za udobje in učinkovitost. Diskreten dizajn, enakomerna temperatura ter visoka učinkovitost delovanja za vaše idealno okolje.

Za naročilo nas pokličite na:080 40 80
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00do 16.00 na telefonski številki 080 40 80

HITRA DOSTAVA

Izdelek vam dostavimo že v 1-3 delovnih dneh.

GARANCIJA

Zadovoljstvo naših strank nam pomeni vse in to že 30 let.

Kasetna enota za EHS TDM+ s kapaciteto 6,3 / 5,6 kW predstavlja vrhunsko rešitev za udobno in diskretno hlajenje ter ogrevanje vaših prostorov. Ta izjemna klimatska enota združuje napredno tehnologijo in eleganten dizajn, kar omogoča popolno prilagoditev temperature in udobja v vašem domu ali pisarni.

Tehnični podatki:

  • Kapaciteta: 6,3 kW za hlajenje / 5,6 kW za ogrevanje
  • Tip enote: Kasetna
  • Diskretna vgradnja v strop
  • Enakomerna porazdelitev zraka
  • Napreden sistem hlajenja in ogrevanja
  • Visoka učinkovitost delovanja
  • Prilagodljive možnosti upravljanja
  • Energetsko učinkovita tehnologija

Kasetna enota za EHS TDM+ je oblikovana tako, da se popolnoma zlije z notranjostjo prostora, obenem pa zagotavlja enakomerno kroženje zraka, kar omogoča optimalno udobje v vsakem kotičku. Napreden sistem hlajenja in ogrevanja poskrbi za hitro doseganje želene temperature, medtem ko visoka učinkovitost delovanja zmanjšuje energijsko porabo.

Prilagodljive možnosti upravljanja vam omogočajo popoln nadzor nad klimatskimi pogoji v vašem prostoru. Ne glede na letni čas boste lahko uživali v idealnih temperaturnih razmerah, saj je ta klimatska enota zasnovana za optimalno udobje in energetsko učinkovitost.

Za popolno klimatsko rešitev, ki združuje zmogljivost, estetiko in napredno tehnologijo, je kasetna enota za EHS TDM+ 6,3 / 5,6 kW prava izbira. Pridobite izjemno udobje in nadzor v svojih prostorih ter poskrbite za optimalno temperaturo skozi vse leto.

Preberi več
Hladilna moč

5,6 kW

Grelna moč

6,3 kW

Dimenzije (ŠxVxG)

720 x 620 x 199 mm

Morda vam bo prav tako všeč…