Odlično hladi, ne piha in “malo porabi”

Ne piha, a hladi. Dobro ohladi, a malo porabi. Klimatska naprava Samsung WindFree™ sledi svojemu uspešnemu modelu samostoječe WindFree™ klime in odpravlja dve najpogostejši nevšečnosti uporabe klimatske naprave – nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoke račune za električno energijo.

Kako je možno, da klima ne piha in od kod ta ideja?

Klimatska naprava konstantno ohranjanje temperature in občutek brezvetrja doseže z 23 tisoč mikro zračnimi luknjami, ki povzročijo nežno razprševanje hladnega zraka. Rešitev za doseg te inovacije, je po številnih raziskavah prišla iz nenavadnega vira – zvočnikov. Raziskovalci so opazili povezavo med zgradbo zvočnikov, ki vključuje majhne luknje za pretok zraka, in klimatsko napravo, ki so jo želeli razviti. Ugotovili so, da bi podobno konstruirana, klimatska naprava, z več tisoč luknjami, omogočala prosto, enakomerno gibanje zraka in rešila problem kondenzacije.

Kako deluje klimatska naprava Samsung WindFree™, ki ne piha?

Klimatske naprave s tehnologijo WindFree™ sledijo tristopenjskemu načinu hlajenja. V prvem koraku se temperatura v načinu hitrega hlajenja hitro zniža. Drugič, s funkcijo razvlaževanja vlage nastavi optimalno raven vlažnosti. Ko končno dosežete želeno temperaturo, se aktivira način hlajenja brez vetra za ohranjanje teh nivojev in tako ustvarja idealno bivalno okolje za globok in prijeten spanec. In prav s tem sistemom omogoča zmanjšanje porabe energije do 72%.

Zasnova brezvetrne klimatske naprave WindFree™ in upravljanje

Klimatska naprava je zasnovana z edinstveno trikotno arhitekturo s širšim dovodom, kar omogoča sprejemanje več zraka naenkrat, dodatnimi v-lopaticami in velikim ventilatorjem, ki je 22% večji kot pri prejšnjih modelih. S svojo edinstveno zgradbo omogoča hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše ter na tak način doseže prav vsak kotiček hlajenega prostora. Z možnostjo povezave z omrežjem Wi-Fi, naprava uporabnikom omogoča daljinsko upravljanje. S pomočjo Samsung SmartThigs aplikacije lahko upravljajo kjerkoli in kadarkoli. Na daljavo lahko prilagajajo nastavitve, regulirajo temperaturo, odpravljajo napake, ko je to potrebno, ter v realnem času pridobivajo obvestila o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije. Samsung inovacija hlajenja Wind-Free™ z ohranjanjem prijetne sobne temperature brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, nudi prijetno in udobno bivalno okolje.

Pridobite neobvezujočo ponudbo:

Izpolnite obrazec in vaše povpraševanje bomo posredovali našemu partnerju, ki se nahaja najbližje vam.
Ali pa skočite v našo spletno trgovino klimatskih naprav. Veseli bomo tudi vašega klica na BREZPLAČNO telefonsko številko:

En klic in že hladimo na:
080 40 80