Niste pripravljeni na te prihranke: Nova toplotna črpalka Samsung ClimateHub in bojler.

Nova toplotna črpalka Samsung ClimateHub: Zakaj jo izbrati?

Toplotne črpalke postajajo najbolj priljubljena izbira za ogrevanje domov zaradi njihove učinkovitosti in dolgoročnih prihrankov. Nova toplotna črpalka Samsung ClimateHub postavlja nove standarde na trgu. Poleg tega, da vam bo ta inovativna naprava prihranila denar, bo tudi bistveno zmanjšala vaš vpliv na okolje. Na sejmu MOS v Celju, ki bo potekal 18. 9. 2024, jo bomo prvič v Sloveniji predstavili v živo.

Toplotna črpalka Samsung ClimateHub: Pametna naložba za prihodnost

Zakaj je toplotna črpalka Samsung ClimateHub najboljša izbira?

Toplotna črpalka Samsung ClimateHub izkorišča toploto iz zraka in jo pretvarja v energijo za ogrevanje vašega doma. To pomeni do 4x nižje stroške ogrevanja v primerjavi s kurilnim oljem ali plinom. Če primerjate cene energentov, je toplotna črpalka najbolj ekonomična rešitev. Prihranili boste do 75 % pri stroških ogrevanja v primerjavi s starimi ogrevalnimi sistemi.

Enostavna namestitev in visoka učinkovitost

Toplotna črpalka Samsung ClimateHub je zasnovana tako, da se prilega skoraj vsakemu prostoru. Njena slim-fit oblika omogoča enostavno namestitev tudi v manjših domovih. Poleg tega je njeno delovanje izjemno tiho, saj proizvaja le 26 dB(A) pri nočnem delovanju. To pomeni, da je skoraj neslišna. Deluje lahko pri temperaturah do –30 °C, kar pomeni, da bo vaš dom prijetno topel tudi, ko bo zunaj najhujši mraz.

Prihranek pri ogrevanju in sanitarni vodi

Poleg ogrevanja prostora toplotna črpalka Samsung ClimateHub zagotavlja tudi segrevanje sanitarne vode. V kombinaciji z bojlerjem, ki je narejen iz nerjavnega jekla in vključuje avtomatsko dezinfekcijo proti legioneli, lahko prihranite še več energije, saj je učinkovitost segrevanja vode kar 148 %. To pomeni manjšo porabo in večje prihranke skozi celo leto.

  • 4x nižji stroški ogrevanja v primerjavi s plinom ali kurilnim oljem
  • Prihranek do 75 % pri mesečnih stroških
  • Tihi način delovanja: 26–30 dB(A)
  • Energetska učinkovitost segrevanja sanitarne vode: 148 %
  • Enostavna namestitev zaradi slim-fit oblike

Zamenjava stare toplotne črpalke: Zakaj zdaj?

Stari sistemi so dragi in neučinkoviti

Če še vedno uporabljate staro ogrevalno napravo, je morda čas za zamenjavo. Starejši sistemi, kot so plinske peči ali peči na kurilno olje, so manj učinkoviti in precej dražji za vzdrževanje. Zamenjava z novo toplotno črpalko Samsung ClimateHub vam bo omogočila nižje stroške ogrevanja in manj težav pri vzdrževanju.

Prihranek na dolgi rok

Nova toplotna črpalka Samsung ClimateHub bo zmanjšala vaše stroške že takoj po namestitvi. Ker deluje na principu prenosa toplote iz zraka, porabi manj energije in vam prinaša prihranke leto za letom. Povrnitev investicije je možna v nekaj letih, saj boste mesečno prihranili do 75 %.

Popusti in posebne ponudbe na sejmu MOS

Na sejmu MOS, ki bo potekal 18. 9. 2024 v Celju, bo Samsung ClimateHub prvič predstavljen v živo v Sloveniji. Ob tej priložnosti vam bo Klima Center Tratnjek ob nakupu ponudil posebne sejemske popuste. Zato je zdaj pravi čas za odločitev o zamenjavi vaše stare toplotne črpalke ali ogrevalnega sistema!

  • Nižji stroški takoj po namestitvi
  • Prihranek do 75 % mesečnih stroškov
  • Dolga življenjska doba in manj vzdrževanja
  • Posebni popusti na sejmu MOS v Celju
  • Predstavitev v živo 18. 9. 2024

Kaj prinaša bojler Samsung ClimateHub?

Visoka učinkovitost segrevanja vode

Bojler, ki ga lahko povežete s toplotno črpalko Samsung ClimateHub, prinaša še dodatne prihranke. Njegova učinkovitost segrevanja vode dosega kar 148 %, kar pomeni, da bo vaša sanitarna voda segreta z minimalnimi stroški.

Vgrajen izredni način delovanja

Bojler je opremljen z izrednim načinom delovanja, ki zagotavlja neprekinjeno oskrbo s toplo vodo tudi v primeru težav s toplotno črpalko. To pomeni, da boste vedno imeli toplo vodo, ne glede na okoliščine.

Dolga življenjska doba in manj vzdrževanja

Bojler v kombinaciji s Samsung ClimateHub deluje izjemno učinkovito in zanesljivo. Zahvaljujoč naprednim tehnologijam vam zagotavlja dolgo življenjsko dobo z minimalnim vzdrževanjem. Prihranek pri vzdrževanju pa pomeni še večji prihranek na dolgi rok.

  • Učinkovitost segrevanja vode: 148 %
  • Vgrajen izredni način delovanja za varno uporabo
  • Zmanjšana potreba po vzdrževanju
  • Dolga življenjska doba
  • Kompaktna zasnova, ki se prilega vsakemu prostoru

Združljiva je z zunanjo črno enoto Samsung Mono Quiet, kar prinaša dobitno kombinacijo v ceni, izgledu in učinkovitosti. 

Pametna naložba za vaše prihodnje ogrevanje

Najboljša rešitev za vsak dom je toplotna črpalka Samsung ClimateHub

Toplotna črpalka Samsung ClimateHub in bojler sta popolna izbira za vsako gospodinjstvo, ki želi prihraniti pri stroških ogrevanja in hkrati zmanjšati vpliv na okolje. Z naprednimi funkcijami, tiho tehnologijo in enostavno namestitvijo, vam omogočata, da izkoristite vse prednosti sodobnega ogrevanja.

Odločitev za prihodnost

Zamenjava starega ogrevalnega sistema z novo toplotno črpalko Samsung ClimateHub je odločitev, ki se bo dolgoročno izplačala. Prihranite denar, zmanjšajte vzdrževanje in uživajte v prijetnem, toplem domu skozi vse leto.

  • Prihranek do 75 % pri ogrevanju
  • Tiho delovanje
  • Enostavna namestitev
  • Visoka učinkovitost segrevanja vode
  • Dolga življenjska doba in minimalno vzdrževanje

Za več informacij nam pišite ali pokličite na 080 40 80. Z veseljem vam pomagamo.

Klima center Tratnjek, uvoznik in distributer klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung