Klimatska naprava Samsung WindFree™. Brez prepiha. 

Ne piha, a hladi. Dobro ohladi, a malo porabi. Klimatska naprava Samsung WindFree™ sledi svojemu uspešnemu modelu samostoječe WindFree™ klime in odpravlja dve najpogostejši nevšečnosti uporabe klimatske naprave – nelagodje, ki ga povzroča hladni zračni tok, in visoke račune za električno energijo.

Tukaj smo mi, da vam odženemo skrbi z neprijetno temperaturo in očistimo zrak! Smo generalni uvoznik za klimatske naprave Samsung in toplotne črpalke Samsung, podjetje s 30 let izkušenj.

Kako deluje klimatska naprava Samsung WindFree™, ki ne piha?

Klimatske naprave s tehnologijo WindFree™ sledijo tristopenjskemu načinu hlajenja. V prvem koraku se temperatura v načinu hitrega hlajenja hitro zniža. Drugič, s funkcijo razvlaževanja vlage nastavi optimalno raven vlažnosti. Ko končno dosežete želeno temperaturo, se aktivira način hlajenja brez vetra za ohranjanje teh nivojev in tako ustvarja idealno bivalno okolje za globok in prijeten spanec. In prav s tem sistemom omogoča zmanjšanje porabe energije do 72%.

Kako je možno, da klima ne piha in od kod ta ideja?

Klimatska naprava konstantno ohranjanje temperature in občutek brezvetrja doseže z 23 tisoč mikro zračnimi luknjami, ki povzročijo nežno razprševanje hladnega zraka. Rešitev za doseg te inovacije, je po številnih raziskavah prišla iz nenavadnega vira – zvočnikov. Raziskovalci so opazili povezavo med zgradbo zvočnikov, ki vključuje majhne luknje za pretok zraka, in klimatsko napravo, ki so jo želeli razviti. Ugotovili so, da bi podobno konstruirana, klimatska naprava, z več tisoč luknjami, omogočala prosto, enakomerno gibanje zraka in rešila problem kondenzacije.

Zasnova brezvetrne klimatske naprave WindFree™ in upravljanje

Klimatska naprava je zasnovana z edinstveno trikotno arhitekturo s širšim dovodom, kar omogoča sprejemanje več zraka naenkrat, dodatnimi v-lopaticami in velikim ventilatorjem, ki je 22% večji kot pri prejšnjih modelih. S svojo edinstveno zgradbo omogoča hitrejše hlajenje in iztiskanje zraka, ki je tudi širše in daljše ter na tak način doseže prav vsak kotiček hlajenega prostora. Z možnostjo povezave z omrežjem Wi-Fi, naprava uporabnikom omogoča daljinsko upravljanje. S pomočjo Samsung SmartThigs aplikacije lahko upravljajo kjerkoli in kadarkoli. Na daljavo lahko prilagajajo nastavitve, regulirajo temperaturo, odpravljajo napake, ko je to potrebno, ter v realnem času pridobivajo obvestila o posodobitvah delovanja in dnevni porabi energije. Samsung inovacija hlajenja Wind-Free™ z ohranjanjem prijetne sobne temperature brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, nudi prijetno in udobno bivalno okolje.

OBSTAJA KLIMA, KI NE PIHA?

Klima hladi, a ne piha! Ja, točno to vam nudimo. In prepričani smo, da bo klima Samsung, ki ne piha popravila vaš  pogled na klimo in vam omogočila popolno temperaturo. Doma ali v podjetju, kjer ste zaposleni. 

En klic in že hladimo na 080 40 80.

Sporočite nam vaše želje in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo.

Kako deluje klimatska naprava s tehnologijo WindFree™?

Klimatske naprave Samsung WindFree™ pršijo zrak skozi tisoče mikroskopskih
odprtin enakomerno čez prostor, pri tem pa vzdržujejo prijetno raven hladu
popolnoma brez prepiha. V prostoru, kjer je delujoča klimatska naprava, ne
boste občutili prepiha, ampak le prijetno hladno pršenje zraka.

Tihe klimatske naprave

Počasno hlajenje v WindFree™ načinu deluje tiho in s tem zmanjša okoljski hrup, pri čemer v primerjavi z načinom običajnega hlajenja oddaja zvok, ki ga je veliko težje zaznati. Nizko stopnjo hrupa WindFree™ načina so dokazali tudi strogi preizkusi vsakega modela v neodmevnem prostoru.** Stopnja zvočnega tlaka je relativna vrednost, ki se lahko razlikuje glede na pogoje delovanja, kot sta razdalja in zvočno okolje, ki sta različna pri različnih modelih.

Energetsko učinkovita klimatska naprava

Zunanja enota klimatske naprave Samsung ob načinu delovanja WindFree™ porabi minimalno količino električne energije v primerjavi z običajnim načinom hlajenja.* Tako lahko brezskrbno uživate v prijetno hladnem ozračju in pozabite na visok račun za električno energijo.

* Na osnovi notranjega preizkusa WindFree™ 4Way, WindFree™ 1Way in WindFree™ stenskih klimatskih naprav, pri čemer je bila poraba energije v običajnem načinu primerjana s porabo energije v WindFree™ načinu. Temperaturni pogoji: zunaj 35 C DB/24 C WB, znotraj 27 C DB/19 C WB. Rezultati se lahko razlikujejo
glede na okoljske dejavnike in posamezno uporabo. ** Prihranek z energijo se lahko razlikuje glede na model, okoljske dejavnike in posamezno uporabo.

Za več informacij smo vam vedno na voljo!