55. Sejem MOS: Vabljeni, da prihranite in oblikujete pametni dom. Tudi mi bomo tam!

Mi se že veselimo – prihajamo v Celje na 55. MOS!

Tako smo se imeli lani, na 54. sejmu MOS.

Vabljeni, da nas obiščete na 55. MOS-u med 13. in 17. septembrom! Letos bo že 55. MOS, kar pomeni, da bo to leto najbolj tradicionalna poslovno-sejemska prireditev v Sloveniji jubilejno obarvana.

Med 13. in 17. 9 se odpravite na Celjski sejem

Na MOS-u bomo tudi mi, zato ne izpustite priložnosti, da pridobite sejemske ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas! Največji poslovno-sejemski dogodek leta bo letos podrobneje predstavil vse vidike trajnostnega in digitalnega razvoja, bogato ponudbo energetskih rešitev in vsega, kar potrebujete za gradnjo, ter širok nabor novosti, tehnične ponudbe, opreme, pripomočkov in tradicionalne sejemske ponudbe. Sejem tudi letos ostaja razdeljen na 5 večjih področij: MOS DOM, MOS TURIZEM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS B2B in MOS PLUS. MOS letos praznuje 55 let, zato ekipa Celjskega sejma pripravlja še bogatejšo ponudbo spremljevalnih prireditev in izobraževalnih vsebin.

Prilagamo načrt do našega razstavnega prostora, da nas boste ležje obiskali.

Za pester sejemski program bo torej poskrbljeno, še posebej pa vabljeni na naš razstavni prostor HALA L, RAZSTAVNI PROSTOR 02, kjer bomo za vas pripravili kar nekaj novosti in zanimivosti.

Poleg mamljivih akcijskih presenečenj predstavljamo še:

Naj vam naštejemo le nekatere:

  • Odkrijte toplotne črpalke EHS Mono HT Quiet: Pozabite na hrupno hlajenje in uživajte v tišini ter popolnem udobju s Samsung WindFree™ tehnologijo. Obiščite nas in odkrijte, zakaj je EHS Mono HT Quiet edinstvena toplotna črpalka.
  • Sejemski popusti na toplotne črpalke Samsung: Pripravili smo ekskluzivne sejemskih popuste, ki vam bodo omogočili prihranek in izjemno udobje v vašem domu. Ne zamudite te priložnosti!
  • Edina klimatska naprava na svetu, ki hladi, a ne piha! Samsung WindFree.

Kakšne akcije pa bodo, pa odkrijete tam.

Veselimo se vašega obiska in srečanja z vami na 55. MOS-u!

Predstavljamo inovativne rešitve klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung.

Prihranite in uživajte v popolnem udobju z sejemskimi popusti.

Združite učinkovitost, estetiko in napredne tehnologije za prijetno bivanje v vašem domu ali delovnem okolju.


Povezava do spletnega mesta Klima Center Tratnjek: www.tratnjek.si