Najdite svoje ravnotežje – ustvarite si popolno klimo

Iščete klimatsko napravo, ki zmore vse? Obstaja le ena možnost – klimatska naprava Samsung. Vsestranska naprava ogreva do -30 °C zunanje temperature in hladi z edinstveno tehnologijo WindFree™, ki zrak nežno in tiho razprši po prostoru. Nekateri modeli omogočajo filtriranje celo do 99 % virusov in bakterij. Naprave pa lahko upravljamo kar na daljavo. Najdite svoje ravnotežje, s popolno klimo.

Odkrijte izjemne inovacije na področju toplotnih črpalk Samsung.

Kakšna je popolna klima?

Na naše počutje ima velik vpliv temperatura in relativna vlažnost. Priporočljiva razlika med zunanjo in notranjo temperaturo je okrog 6 °C. Večje temperaturne razlike nam lahko škodujejo. Poudariti je potrebno, da vsaka stopinja, manjša od 25 °C porabi, več kot 5% elektrike v načinu hitrega hlajenja. Če na drugi strani hladimo z načinom WindFree™ pa lahko prihranimo tudi do 77% energije. Tehnologija WindFree™ ne omogoča le prijeten prostor brez pihanja, ampak tudi izjemno nizko porabo energije. Vsekakor pa se moramo pred nakupom klimatske naprave odločiti ali bi radi z njo le hladili, ogrevali ali čistili zrak. Ogrevati v predhodnem obdobju je primerno za vsa predhodna obdobja, s klimatsko napravo Samsung Nordic Airise pa lahko ogrevamo celo do -30 °C zunanje temperature.

Notranja toplotna črpalka Samsung ClimateHub.
Zunanja toplotna črpalka Mono HT Quiet
Notranja klimatska naprava Samsung Cassete 360.

Verjamete, da je podjetje Tratnjek klima center namestilo to?

V podjetju Tratnjek klima center so, kot uvozniki in distributerji hladilno-ogrevalnih naprav Samsung uredili pametno podjetje. Z aplikacijo SmartThings so povezali klimatske naprave Samsung, toplotne črpalke ClimateHub in Mono Quiet, robotski sesalnik, nadzorne kamere in pomivalni stroj. Aplikacija podpira več, kot 350 partnerskih znamk, ima 250 miljonov registriranih uporabnikov ter več, kot 5.000 združljivih naprav. Nam ne verjamete? Obiščite jih v Murski Soboti in preverite delovanje tega edinstvenega sistema. Občutite popolnost povezljivosti.

Ste že našli svoje ravnotežje?

Zagotovo nam svež zrak daje nov zagon in s tem lažje ujamemo pozitiven pogled na svet. Če pa ta prijetno razpršen zrak prihaja iz večje površine stropa, je dovod svežega zraka še toliko bolj intenziven. Zato imamo poleg stenskih enot WindFree™ na voljo še štirismerne kasetne enote. Klima naprave so opremljene s krilci z mikroluknjicami, ki omogočajo enakomerno osvežitev brez neposrednega prepiha zraka in prijeten občutek v prostoru.