Nepovratne finančne spodbude: Eko sklad subvencije

Eko sklad subvencije za povečanje energetske učinkovitosti

Nepovratne finančne Spodbude za Eko sklad subvencije

Ste se kdaj vprašali, kako lahko izboljšate energetsko učinkovitost vašega podjetja in hkrati prispevate k varovanju okolja? Predstavljamo vam edinstveno priložnost, ki bo vašemu podjetju omogočila trajnostno rast. Republika Slovenija je razpisala nepovratne finančne spodbude prek Eko sklada (več preberite s klikom na link) za poslovne subjekte, ki želijo izvesti naložbe v energetsko učinkovitost in obnovljive vire energije. S tem boste prihranili na stroških energije in obenem prispevali k zmanjšanju ogljičnega odtisa, zato se splača izkoristiti Eko sklad subvencije.

Ključne prednosti Eko sklad subvencij

  • Prihranek pri stroških energije: Z izboljšanjem energetske učinkovitosti lahko bistveno zmanjšate stroške ogrevanja, hlajenja in električne energije v svojih poslovnih prostorih.
  • Trajnostno poslovanje: Sodelovanje v tej shemi je odličen način, da pokažete svojo zavezanost k trajnostnemu poslovanju, kar je vedno bolj pomembno tako za stranke kot tudi za regulativne organe.
  • Manjši vpliv na okolje: Zmanjšanje porabe energije pomeni tudi manjši ogljični odtis in pozitiven vpliv na okolje.
  • Dolgoročni prihranki: Investicija v energetsko učinkovitost se obrestuje v obliki dolgoročnih prihrankov na računih za energijo.

Kako dobiti subvenije Eko sklada?

Nepovratne finančne spodbude so na voljo vsem poslovnim subjektom, vključno s pravnimi osebami, samostojnimi podjetniki in drugimi registriranimi dejavnostmi. Vse, kar morate storiti, je, da izvedete naložbe, ki so v skladu z navedenimi ukrepi, kot so vgradnja toplotne črpalke in namestitev prezračevalnih sistemov, ki vračajo toploto iz odpadnega zraka.

Subvencija Eko sklada velja za vgradnjo:

  • Vgradnja toplotne črpalke: Povečajte energetsko učinkovitost vaše stavbe z vgradnjo toplotne črpalke za ogrevanje.
  • Prezračevalni sistemi: Namestite prezračevalni sistem, ki vrača toploto iz odpadnega zraka v stavbi.

Pogoji za spodbude:

  • Naložbe morajo biti izvedene na stavbah, za katere je bilo gradbeno dovoljenje izdano pred 1. januarjem 2023.

Nepovratna finančna spodbuda znaša do 20 % upravičenih stroškov naložbe.

S klima centrom Tratnjek do subvencije Eko sklada

Če želite izkoristiti to edinstveno priložnost za prihranek in trajnostno poslovanje, se obrnite na nas, podjetje Tratnjek Klima Center in Toplotne Črpalke Samsung. Z veseljem vam bomo pomagali na poti do energetske učinkovitosti in prihrankov. Ne pozabite nas povprašati tudi o najnovejši toplotni črpalki Samsung, kjer tudi ta subvencija velja, in o drugih izdelkih Samsung.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja