Samsung EHS MONO R290 Propan: Toplotna črpalka prihodnosti

Samsung EHS MONO R290 Propan: Toplotna črpalka prihodnosti

Predstavljamo revolucionarno toplotno črpalko Samsung EHS MONO R290 Propan – čudo inženiringa, ki je zasnovano, da preoblikuje vaše izkušnje z ogrevanjem. Spoznajmo neverjetne lastnosti in prednosti, ki naredijo to toplotno črpalko prelomno rešitev na področju ogrevanja v svetu stanovanjskih rešitev.

  • 75°C pri -10°C
  • 100% moč do -10°C
  • Delovanje do -25°C
  • Tiha do 35dB.
  • Delovanje s okolju prijaznim plinom Propan

EHS mono HT Quiet R32 in EHS mono R290 Propan:

AI – energetska optimizacija

Doživite še nikoli viden prihranek energije s inovativnim načinom AI Energy. S tem pametnim načinom se uči vaših vzorcev uporabe in ne le prilagaja temperaturo sanitarne vode, temveč zagotavlja tudi dosledno ogrevanje brez kompromisov pri učinkovitosti.

R290 kot hladilno sredstvo: trajnostna izbira

Pozabite na skrbi za okolje! EHS MONO R290 uporablja R290 kot hladilno sredstvo, s čimer bistveno zmanjšuje svoj globalni potencial segrevanja (GWP) v primerjavi s konvencionalnimi alternativami.

Stalna oskrba s toplo vodo

Uživajte v stalnem dotoku vroče vode pri temperaturah do 75°C. To pomeni, da lahko EHS MONO R290 brez težav nadomesti plinske kotlove, tudi v starejših domovih.

Povečan toplotni izmenjevalec

Zahvaljujoč razširjenemu toplotnemu izmenjevalcu ta enota prenaša več toplote kot običajne zunanje enote. Z do 39% večjo površino za prenos toplote zagotavlja zanesljivo ogrevanje tudi pri zmrzovalnih temperaturah.

Rešitev s črpalko vgrajeno v enoto

EHS MONO R290 ponuja rešitev s črpalko, ki poenostavi namestitev in vam omogoča enostaven prehod na energijsko učinkovito ogrevanje.

EHS Cloud Service: Spremljanje in optimizacija v realnem času

Prevzemite nadzor nad delovanjem vaše enote s storitvijo EHS Cloud. Ta oblak temelji rešitev pooblašča tehnične partnerje, da ponujajo proaktivno storitev in zagotavljajo optimalno funkcionalnost in učinkovitost.

Pri Samsungu se zavzemamo za ustvarjanje vodilnih rešitev za podnebje, ki nenehno izboljšujejo način življenja in dela ljudi. S toplotno črpalko EHS MONO R290 ne revolucioniramo samo tehnologije ogrevanja, temveč postavljamo tudi nov standard za trajnostno in energetsko učinkovito življenje.

Ne zamudite te priložnosti za nadgradnjo svojega ogrevalnega sistema in se odpravite na pot k bolj trajnostni prihodnosti. Naročite svojo zdaj preko Klima centra Tratnjek!