Samsung EHS MONO R290 s črpalko: privarčujte čas in denar

Ali iščete sodobno in učinkovito rešitev za ogrevanje vašega doma? Predstavljamo vam toplotno črpalko Samsung EHS MONO R290 s integrirano črpalko, ki prinaša inovativno tehnologijo, visoke temperaturne zmogljivosti in okolju prijazno delovanje.

9 razlogov zakaj izbrati toplotno črpalko Samsung EHS MONO R290 s črpalko:


Za razliko od tradicionalnih toplotnih črpalk, EHS MONO R290 prinaša vgrajeno črpalko, kar pomeni, da se lahko montaža izvede hitreje in bolj učinkovito. To ne samo olajša delo strokovnjakom, ampak tudi končnim uporabnikom omogoča hitrejšo uporabo nove ogrevalne naprave.

Če iščete zmogljivo, okolju prijazno in enostavno vzdrževano ogrevalno rešitev, je toplotna črpalka Samsung EHS MONO R290 z vgrajeno črpalko prava izbira. Z nizkim vplivom na okolje, hitro montažo, visokimi temperaturami sanitarne vode in preprostim servisiranjem postavlja nove standarde v ogrevalni tehnologiji. Preverite ključne razloge, zakaj bi morali razmisliti o tej napredni toplotni črpalki.

EHS MONO R290 s črpalko uporablja ekološko hladilno sredstvo R290, ki ima izjemno nizko vrednost potenciala globalnega segrevanja (GWP). Z vrednostjo le 3 se toplotna črpalka uvršča med najbolj okolju prijazne možnosti. Hkrati je v skladu z najnovejšimi regulativami EU, ki predpisujejo, da morajo hladilna sredstva ostati pod 150 GWP od leta 2025.

Še posebej primerna za starejše hiše z radiatorji, EHS MONO R290 s črpalko zagotavlja toplo vodo do 75°C*. To je ključno za učinkovito ogrevanje prostorov, kar omogoča enostavno prehajanje iz obstoječih plinskih kotlov na naprednejšo in energetsko učinkovito rešitev.

Ena izmed ključnih prednosti je povečan izmenjevalec toplote, ki omogoča večjo prenos toplote naenkrat. Z večjo površino izmenjevalca toplote, do 39,6% večjo*, EHS MONO R290 dosega izjemno učinkovitost ob nižji porabi energije.

Samsung EHS MONO R290 je na voljo v različnih kapacitetah, od 5 do 16 kW, kar omogoča prilagajanje glede na specifične zahteve projekta. Manjše enote so le 850 mm visoke, kar olajša postavitev, večje enote pa merijo približno 1000 mm.

Zunanja enota Samsung EHS MONO R290 s črpalko je oblikovana za enostavno namestitev, kar dodatno olajša delo strokovnjakom podjetja Tratnjek. Notranje komponente so dostopne preko stranske plošče, ki jo odstranite s samo 3 vijaki. Namestitev in vzdrževanje sta tako hitra in brez potrebe po certifikatu F-gas.

Z vgrajenimi inovativnimi tehnologijami za zmanjšanje hrupa deluje EHS MONO R290 tiho, že od 35 dB(A). Z dvojno plastjo izolacije in patentiranim dizajnom Groove Grid Felt** zagotavlja minimalen hrup, ki ga povzročajo kompresijski deli in vibracije. Z uporabo vzmetnih vložkov za montažo kompresorja se prenos vibracij zmanjša za 90%****.

EHS MONO R290 s črpalko se ponaša z elegantno temno sivo barvo, ki se odlično poda sodobnim zunanjim fasadam. Novi črni rešetkasti dizajn skriva notranje mehanizme, hkrati pa zagotavlja estetski videz. Zunanja enota, visoka približno 1000 mm ali 850 mm*, je opremljena z novo poševno sestavljenim črnim rešetkastim dizajnom, ki skriva notranje mehanizme naprave**.

EHS MONO R290 se ponaša s pametno integracijo SmartThings Energy*, ki omogoča napredno upravljanje domače energije. Uporabniki lahko spremljajo porabo energije in s funkcijo varčevanja z energijo zmanjšajo svojo porabo. Aplikacija SmartThings ponuja možnost programiranja delovanja ogrevalne naprave glede na najnižjo ceno elektrike ali izklop naprave, ko ni v uporabi, za minimalno porabo energije**.

Z združljivostjo z EHS Cloud Service lahko strokovnjaki prejmejo obilo tehničnih podatkov in vpogledov¹ glede EHS MONO R290 toplotne črpalke. Od napak do vrst napak, od preverjanja stanja do informacij o porabi energije, EHS Cloud Service omogoča strokovnjakom, da vedo, kaj se dogaja pri stranki, še preden se odpravijo na teren.*

Toplotna črpalka Samsung EHS MONO R290 z vgrajeno črpalko je odlična izbira za tiste, ki iščejo okolju prijazno, učinkovito in zanesljivo ogrevalno rešitev. Z enostavno montažo, tišjim delovanjem, visokimi temperaturami sanitarne vode in povezljivostjo s pametnimi tehnologijami postavlja nove standarde na področju ogrevalnih naprav. S strokovno ekipo podjetja Tratnjek, ki zagotavlja servis in vzdrževanje po vsej Sloveniji, je nakup toplotne črpalke EHS MONO R290 še bolj privlačna investicija.
Če želite zagotoviti zanesljivo in energetsko učinkovito ogrevanje za vaš dom, je toplotna črpalka Samsung EHS MONO R290 z vgrajeno črpalko idealna rešitev.