Dobrodošla NOVA toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet 

Toplotna črpalka Samsung EHS Mono Quiet je rešitev za obnovo stavb in domov.

Samsung predstavlja revolucionarno toplotno črpalko, ki deluje skoraj ne slišno. Zaradi novega »Scroll« kompresorja in plina R32 pri -25°C zunanje temperature dosega ogrevalna voda 70°C in to brez uporabe grelnikov. V celotnem delovnem območju med +10 in -15°C zunanje temperature ima konstantno nominalno moč. Povrh pa izstopata še elegantna oblika in izgled. Zaradi črne moderne oblike je novi Samsung Monoblok postal ena izmen najbolj zaželenih toplotnih črpalk na trgu.

  1. Tiho delovanje, 42 dBA na 1m.
  2. Pri -15 °C, brez grelnikov dosega 70 °C.
  3. Pri -25 °C, brez grelnikov dosega 60 °C.
  4. Najvišja sezonska učinkovitost: A+++.
  5. Do -25 °C zagotavlja maksimalno moč.
  6. Za radiatorsko in talno ogrevanje.
  7. Nominalna moč do -15 °C.
  8. Moči 8,12 in 14 kW.
  9. 5 let garancije.
  10. Lahko se montira samostojno ali z notranjo enoto.
Nova toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet, elegantne črne barve.

Z naprednimi funkcijami toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet ogreje temperaturo tople vode kar do 70 °C in zagotavlja njeno zanesljivo oskrbo. Toplotno prenese kar 11,9% hitreje v primerjavi s konkurenčnimi produkti.


Ogrevanje s toplotno črpalko Samsung. Topla sanitarna voda, ogrevanje preko talnega gretja in radiatorsko ogrevanje. Vse v enem sistemu.

Z uvedbo novih tehnologij za zmanjšanje hrupa EHS Mono HT Quiet deluje izjemno tiho do 35 dB(A). K tem pripomore izboljšan ventilator toplotne črpalke. Ohišje je izdelano iz visoko zmogljivega materiala. Patentirana zasnova mrežaste klobučevine z utori absorbira različne zvoke in tresljaje, ki jih povzročajo kompresijski deli, zato deluje skoraj neslišno.

Naprava vključuje napredne tehnologije, ki pomagajo optimizirati porabo energije. Samsung EHS Mono HT Quiet ima sezonski koeficient učinkovitosti (SCOP) A+++, zato deluje z visoko stopnjo učinkovitosti. Deluje s hladilnim sredstvom R32, ki zagotavlja dobro ogrevanje pri nizkih temperaturah. Hladilno sredstvo R32 nima velikega vpliva na tanjšanje ozonske plasti in zmanjšuje vpliv na globalno segrevanje, saj je v primerjavi z običajnim hladilnim sredstvom R410A potrebna manjša poraba hladilnega sredstva ter je posledično manjša emisija CO₂.

Zunanja enota toplotne črpalke Samsung EHS Mono HT Quiet je zasnovana tako, da je enostavna za namestitev in vzdrževanje. Enoto je mogoče krmiliti na daljavo preko aplikacije SmartThings. Upravljanje toplotne črpalke Samsung EHS Mono HT Quiet iz domačega naslonjača, delovnega mesta ali kar iz počitniškega oddiha je sila enostavno.

Sporočite nam vaše želje in pripravili vam bomo neobvezujočo ponudbo. V kolikor pa vas zanimajo še druge toplotne črpalke Samsung iz naše ponudbe pa kliknite tukaj.

Za več informacij smo vam vedno na voljo!

En klic in že ogrevamo na 080 40 80.





    Evropski zeleni sporazum

    Toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet za ogrevanje črpa iz naravnih virov.

    Cilj strategije Evropskega zelenega sporazuma je spremeniti obstoječi evropski energetski sistem v učinkovit sistem, ki bo pomagal izboljšati podnebne spremembe preko ogrevanja stavb in pametne povezljivosti. Toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet zagotavlja energetsko učinkovito ogrevanje (SCOP od A+++) in toplo vodo za vaš dom. Gre za trajnostno energetsko rešitev, saj je pri delovanju toplotne črpalke kar 75 % porabljene energije obnovljive.