Toplotne črpalke: 5 razlogov zakaj ne izbrati nas!

Žal, ne obstaja teh 5 razlogov, vam pa bomo prikazali 5 mitov, ki jih je glede toplotne črpalke treba razbiti in vam dali 5 primerov naših strank, za katere skrbimo že 30 let.

Ni razloga za strah – 5 mitov, ki jih je treba razbiti o toplotni črpalki

Mit 1: Previsoke začetne naložbe

Prihranki toplotne črpalke v praksi:

Predstavljajte si 6-člansko družino, ki je pred zamenjavo ogrevalnega sistema za plin s toplotno črpalko porabila povprečno 2.300 evrov na leto za plin. Po namestitvi toplotne črpalke Samsung se njihovi letni stroški ogrevanja prostorov in sanitarne vode zmanjšajo na zgolj 700 evrov. To pomeni, da so prihranili več kot 1.600 evrov na leto, kar je 3-krat manj kot prej.P oleg izjemnih prihrankov pa družina uživa tudi v preprostem upravljanju toplotne črpalke preko aplikacije SmartThings.

Mit 2: Zanesljivo delovanje toplotne črpalke:

Družina poroča, da njihova toplotna črpalka deluje neprekinjeno, 24 ur na dan, tudi v najhujših zimskih temperaturah. Redni vzdrževalni servisi so doslej stali približno 100 evrov na obisk in vključujejo pregled toplotne črpalke, tesnil, nivoja plina, čiščenje filtrov in preverjanje nastavitev. Točnost delovanja in zanesljivost sistema sta za družino ključna prednosti, saj jim zagotavljata brezskrbnost pri ogrevanju njihovega doma.

Mit 3: Slaba učinkovitost in visoki stroški ogrevanja

Klasični radiatorji in fosilna goriva ne držijo več vodilnega mesta. Toplotne črpalke zagotavljajo odlično učinkovitost, z zmožnostjo pretvorbe električne energije v toploto z izjemno učinkovitostjo. Dejstvo, da lahko za vsak porabljeni kilovat električne energije proizvedejo od tri do štiri kilovate obnovljive toplote, pomeni izboljšanje učinkovitosti od 300 do 400 odstotkov.

Mit 4: Zahtevna montaža in zapletena uporaba

Pri Klima Centru Tratnjek montaža toplotnih črpalk ni zahtevna in uporaba ni zapletena. Imamo več kot 30 let izkušenj in veliko strank po vsej Sloveniji. Naša montaža običajno traja le dva dni, in to po tem, ko brezplačno pregledamo vaš dom in pripravimo točno ponudbo. Ta ponudba se po izkušnjah le redko spreminja, kar pomeni, da vidite realno ceno od samega začetka.
Za razliko od nekaterih, ki pošiljajo račune za dodatna dela po osnovni montaži, pri nas zagotavljamo, da je cena vaše investicije pregledna in jasna. Montažo opravimo kjerkoli po Sloveniji, in to običajno v roku enega meseca od prvega stika z nami. Naša ključna vrednota je korektnost, kar pomeni, da stojimo za našimi strankami z garancijo in hitrimi servisi, kadar je to potrebno.

Mit 5: Zmeda pri uporabi toplotne črpalke

Ne zmedite se nad tehnologijo. Naš pametni sistem SmartThings ponuja preprost način nadzora toplotne črpalke kar iz vašega pametnega telefona. Udobje na dlani je naša obljuba!

5 Razlogov zakaj se odločiti za toplotno črpalko pri Klima center Tratnjek

Velik prihranek na stroških ogrevanja

Naša stranka, gospod Novak, je prej za ogrevanje svojega doma porabila povprečno 2.400 € na leto. Po namestitvi toplotne črpalke pa so se mu letni stroški ogrevanja zmanjšali na le 700 €, kar pomeni 70 % prihranka.

Hitra povrnitev investicije

Gospod in gospa Horvat sta za namestitev toplotne črpalke sprva vložila 9.000 €. V prvih 3 letih uporabe pa sta prihranila več kot 6.000 €, kar pomeni, da je toplotna črpalka praktično že povrnila njuno začetno investicijo.

Preprosto upravljanje in nadzor

Gospod Mlakar lahko zdaj upravlja svojo toplotno črpalko kar preko svojega pametnega telefona s pomočjo aplikacije Samsung SmartThings. Tako lahko ogreva svoj dom, tudi če je na počitnicah na drugem koncu sveta.

Okolju prijazno ogrevanje

Z zamenjavo sistema ogrevanja na fosilna goriva z okolju prijazno toplotno črpalko s plinom R290 je naša stranka, gospa Kovač, zmanjšala svoj ogljični odtis za 4 tone ogljikovega dioksida letno, kar je enako izpustom, ki bi jih povzročilo povprečna vožnja avtomobila do 20.000 km.

Zanesljivo delovanje toplotne črpalke pri nizkih temperaturah

Gospod Petrovič je namestil toplotno črpalko v svojem hladnem podnebju in povedal, da je delovala odlično tudi pri ekstremno nizkih temperaturah, pod -20 °C. Nič več zmrznjenih prstov v mrzlih zimskih večerih!

Klima Center Tratnjek – Vaša zanesljiva izbira

Z izbiro toplotne črpalke in Klima Centra Tratnjek investirate v svojo udobno prihodnost. Zakaj bi se zadovoljili s čimerkoli manj?


Torej, zakaj se ne bi odločili za toplotno črpalko Samsung in izbrali montažo preko Klima Centra Tratnjek? Na voljo imate nizke stroške, okolju prijazno ogrevanje, udobje na dlani, zanesljive znamke in cenovno ugodne možnosti vzdrževanja.

Vaša udobna prihodnost je le odločitev stran!

Več o toplotnih črpalkah, kako delujejo, katere so prednosti itd. pa izvedite tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja