Dostava

1.) Način in strošek dostave in obdelave naročila 

Naročene artikle lahko prevzamete osebno na lokaciji trgovine v Murski Soboti ali vam jih dostavimo na vaš dom preko kurirske službe. Za nas pošiljke dostavljajo Pošta Slovenije in Paketek, ki večinoma dostavijo že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi.

Artikli, naročeni na Tratnjek.si, so odpremljeni v najkrajšem možnem času. Če so na zalogi v našem skladišču, običajno še na isti dan, ko so pogoji za dobavo izpolnjeni. Preko telefonskega klica ali ob osebnim obiskom trgovine bomo z veseljem skupaj z vami poiskali ustrezno rešitev. V primeru garancije ali servisa se po nakupu lahko obrnete na www.tratnjek.si/kontakt ali pokličete na 02 530 0611

2.) Brezplačna dostava

Naše naprave odpošljemo brezplačno. Dostava je brezplačna, kar je jasno označeno v spletni trgovini www.tratnjek.si.

3.) Dobavni roki

Produkti, ki so na zalogi v našem skladišču bodo z veliko verjetnostjo dostavljeni že nslednji delovni dan, v kolikor je bilo oddano naročilo in so pogoji za dobavo izpolnjeni do 12:00 ure, odvisno od kurirske službe.

Rok dobave artiklov, ki so razpoložljivi v skladišču dobavitelja, se razlikuje od dobavitelja do dobavitelja, večinoma je to od 2 do 8 dni. Pred oddajo naročila imate možnost preveriti rok dobave.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali zamenjali z drugim.

Če boste nekaj dni odsotni, nam v opombah navedite željeni datum odpreme vašega naročila. To pomeni, da pred tem datumom vaš paket ne bo poslan na navedni naslov. V primeru, da je artikel nedobavljiv, ga bomo skušali čimprej dobiti in kupca obvestili o terminu dobavljivosti. Ko kupec odda naročilo, prejme potrditev naročenih artiklov in skupno ceno. V potrditvi naročila bosta navedena telefonska številka in naslov elektronske pošte, kamor se lahko kupec obrne za primer vprašanj oz. pripomb v zvezi z naročilom. kot prodajalec se bomo potrudili, da bo blago dostavljeno do kupca v navedenih rokih dobave. Če kupec hkrati naroči več artiklov in je dobavni rok za nekatere daljši, bomo sporočili termin dobave. Artikle, ki so na zalogi, bomo posalali takoj in artkikle, ki pa jih ni na zalogi pa takoj, ko jih dobimo v skladišče.

4.) Dostava kamorkoli

Kurirska služba dostavlja pakete na naslov, ki je bil naveden ob oddaji naročila  – Naslov za dostavo. Vse pošiljke se dostavljajo do vrat naslova, navedenega pri oddaji naročila.

5.) Obravnava poškodovanih pošiljk

Če ste ob prevzemu pošiljke opazili, da je artikel ali pošiljka fizično poškodovana, v njej manjka vsebina ali kaže znake odprtja, zavrnite paket in nas o tem čimprej obvestite.

6.) Načini plačila

Na voljo so vam številni načini plačila v enem znesku ali na obroke

  • z nakazilom na račun podjetja Tratnjek d.o.o. (po ponudbi / predračunu)
  • s plačilno oziroma kreditno kartica (Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro, Diners club – le za imetnike novih kartic), na lokaciji trgovine ter na spletni strani 
  • LeanPay obročno plačilo (v poslovalnicah ter na spletni strani www.tratnjek.si) 

*Pri naslednjih plačilnih sredstvih si pridržujemo pravico do zaračunavanja stroškov provizije:

Diners club(tudi preko preko spletnega plačila) – pridržujemo si pravico do zaračunavanja stroškov kartične provizije in sicer v višini 5,90 %

Ponudnik izda ponudbo ob zahtevi naročnika na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in obvestilom uporabniku. Uporabnik plača naročeno blago ob dostavi ali po predračunu na TRR. Način plačila uporabnik izbere v postopku naročila.

Spletna stran Tratnjek d.o.o. omogoča plačilo na sledeče tekoče račune podjetja:

— IBAN: SI56 0249 6001 8534 386, SWIFT CODE: LJBASI2X pri NLB d.d.

— IBAN: SI56 3300 0000 2102 466, SWIFT CODE: HAABSI22 pri Addiko Bank d.d.

— IBAN: AT25 3812 8000 0000 8375, SWIFT CODE: RZSTAT2G128 pri Rafffeisenbank Halbenrain-Tieschen

na sledeči način:

– PO PREDRAČUNU

torej z vnaprejšnjim nakazilom kupnine na transakcijski račun podjetja Tratnjek d.o.o., ki ga bomo posredovali na elektronsko pošto naročnika. Rezervacija naročenih artiklov se opravi nemudoma po izvedenem nakupu.

Rok plačila je tri (3) dni in v tem obdobju velja tudi rezervacija za naročene artikle. Po poteku roka je plačilo v sedmin (7) delovnih dneh od dneva poslanega predračuna, sicer se naročilo stornira in rezervacija sprosti.

– PO POVZETJU

plačilo po povzetju ni možno. 

Vklopi razum vzemi račun

Tratnjek d.o.o