Najem avtodvižne košare

Naj bo delo na višini za vas dosegljivo!

Naj bo delo na višini za vas dosegljivo!

Bi radi opravili dela na višini in potrebujete za to prilagojeno napravo, a jo potrebujete le za enkratno opravljena dela ali krajši čas? Prihranite in namesto nakupa avtodvižne košare izberite najem avtodvižne košare. Pri podjetju Tratnjek Klima Center vam ponujamo izposojo avtodvižne košare, katere delovna višina je kar 20 metrov. Košaro lahko najamete le za nekaj ur ali več dni, odvisno od vaših potreb.

Priporočamo vam, da si pravočasno rezervirate termine za izposojo avtodvižne košare. Košaro vam lahko dostavimo na kraj del ali pa jo prevzamete pri nas.

PREDNOSTI NAJEMA AVTODVIŽNE KOŠARE

– Cenovno ugodna rešitev za krajša priložnostna dela na višini (prihranite pri opravljanju dela, ki ga sedaj lahko opravite sami)
– Upravljanje je uporabniku prijazno, vozilo je vozno z B kategorijo
– Uporabna za različna dela na višini: hitre montaže in nameščanja klimatskih naprav, smerokazov, oglasnih površin, za čiščenje oken in steklenih fasad, za obrezovanje dreves, popravilo streh, barvanje fasad, postavitve in vzdrževanja javne razsvetljave ali vrtne razsvetljave na domačem dvorišču (okraševanje), različna snemanja dogodkov, filmov in reklam ali celo pri risanju umetniških grafitov.

Za več informacij, povpraševanje in rezervacijo terminov vas vabimo, da nas kontaktirate.