Sončna elektrarna

Postanite samooskrbni z električno energijo

  • Znižanje stroškov za elektriko

  • Zmanjšajte ekološki odtis

  • Energetska samooskrba

  • Hitra montaža elektrarne

Komu jo priporočamo?

Od zasnove do izvedbe:

Naša storitev na ključ obsega vse za brezskrbno uresničitev vaše naložbe: hitro informativno ponudbo, ogled objekta in svetovanje, natančen izračun investicije, projektno dokumentacijo in pridobitev nepovratnih sredstev, montažo ter oddaljen nadzor delovanja.

Samooskrba z elektriko po sistemu neto meritev z vgradnjo sončne elektrarne gospodinjstvom zmanjša stroške elektrike na minimalne stroške, hkrati pa pomeni neodvisen vir napajanja s čisto energijo.

 

Sončna elektrarna se priporoča za vgradnjo, če poraba električne energije znaša vsaj 60 EUR mesečno in streha dopušča vgradnjo. Sončne elektrarne se lahko namestijo na večino streh stanovanjskih objektov v odvisnosti od naklona strehe, prav tako pa obstajajo rešitve za namestitev sončne elektrarne na ravne strehe poslovnih objektov.

1.100 kWh elektrike letno

Če porabite do 12.000 kWh električne energije je zelo priporočljivo, da čim prej razmislite o sončni elektrarni, ki jo lahko tudi kombinirate z ogrevanjem s toplotno črpalko.

Sončna elektrarna s sončnim modulom nazivne moči 1 kW  letno povprečno proizvede 1.100 kWh električne energije.

Odvisno od vaših energijskih potreb vam bomo izdelali ponudbo z izbranimi sončnimi paneli, s katerimi boste postali energetsko samoučinkoviti.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in skupaj najdemo ugodno rešitev za ekološko svetlo prihodnost.