Kletne klimatske naprave

Kletne klimatske naprave so odlična izbira za hlajenje kleti.

Hlajenje kleti

Kletna klimatska naprava je najboljša rešitev za vašo klet. Zagotavlja ne le osvežujoče hlajenje, ki lahko zniža temperature za do 10°C, ampak tudi učinkovito odstranjevanje umazanega zraka in neprijetnih vonjav iz vaše kleti.

Zanesljivo se bori proti vlagi, kar pripomore k ohranjanju optimalnih pogojev za vaše vinske zaloge. S pomočjo zunanje enote odvaja odvečno toploto, medtem ko notranja enota nudi prijetno ohlajen prostor brez motečih temperaturnih nihanj. S kletno klimatsko napravo zagotovite stabilno okolje, ki bo vaše vino ohranilo v vrhunski kondiciji.

S statističnimi podatki, ki prikazujejo, da se kar 90% vinskih okusov izgubi zaradi nepravilnih temperatur in vlažnosti, postane izbira kletne klimatske naprave še bolj smiselna.

Zunanja enota klimatske naprave, proizvedena s strani Samsunga, je nameščena na zunanji steni objekta, kar omogoča učinkovito odvajanje toplote v okolico. Notranja enota, ki jo je izdelal LU-VE, deluje v povezavi z regulacijsko enoto Dixel, ki omogoča enostavno upravljanje in prilagajanje želene temperature. Zaradi svoje estetske zasnove je priporočljivo, da so enote nameščene na vidno mesto. Temperaturo je mogoče nastaviti med 10 in 12 °C, pri čemer lahko z ustrezno zunanjo enoto reguliramo tudi do 0°C.

Kako močno kletno klimatsko napravo rabim?

Pri določanju moči kletne klimatske naprave se osredotočimo na velikost kletnih prostorov ali shramb. Pred montažo opravimo ogled objekta in skupaj s stranko določimo potrebno moč klimatske naprave ter njeno optimalno postavitev.

Investicija v kakovostno kletno klimatsko napravo se bo zagotovo izplačala, ko boste lahko uživali v popolnih pogojih za vaše najljubše steklenice vina.

Kako poteka stik z nami?

1. Pustite nam sporočilo preko kontaktnega obrazca

2. Brezplačen ogled, kjer vam svetujemo o najboljši postavitvi kletne klimatske naprave in njeni moči za optimalno delovanje

3. Ponudbo dobite na podani kontakt

4. Po potrditvi ponudbe ste v čakalni vrsti za izvedbo

5. Sporočimo vam prihod ekipe Tratnjek

Se že veselimo stika z vami!