O podjetju


Ali ste siti nepričakovanih temperaturnih nihanj? Mi smo vaša rešitev! Z več kot 35-letno tradicijo kot uvoznik in distributer Samsung klimatskih naprav ter toplotnih črpalk, vam zagotavljamo kakovost, strokovnost in brezskrbno udobje. Ne glede na vremenske razmere, lahko zaupate našim rešitvam. Pridružite se nam in občutite razliko!


Zaposleni v podjetju Tratnjek

Robert Tratnjek
Direktor
Bojana Tratnjek
Direktorica
Boštjan Houbar
Tehnični direktor
Matej Žižek
Vodja servisa
Katja Bertalanič
Marketing
Marta Dervarič
Računovodstvo
Tadej Bertalanič
Vodja prodaje
Filip Tratnjek
Projektni vodja
Tina Špilak
Veleprodaja in naročila
Goran Kozar
Operativa in logistika
Andrej Žižek
Nabava in projekti
Mario Kramberger
Komercialist
Luka Sobočan
Servis in podpora
Aleš Smuk
Delo na projektih

Stefan Močić
Administrativna dela
Mitja Rous
Vodja gradbišča
Marko Rajh
Koordinator delovnih nalog

Monterji

Dejan Flisar
Monter in serviser
Branko Slekovec
Monter in serviser

Urban Gruškovnjak
Monter
Luka Mohar
Serviser
Alen Šajt
Monter in serviser
Mario Dotto
Pomožni monter

Milan Matjašec
Monter, serviser in elektroinstalater
Tomaž Sreš
Monter
Tai Jevšek
Monter in serviser
Dejan Bakal
Monter

Milan Verban
Monter in serviser
Jure Jurić
Monter
Dejan Kovačevič
Monter ogrevalno – vodovodnih inštalacij
Mitja Lutar
Pomožni monter

Jože Lebar
Monter
Janez Krampač
Serviser
Benjamin Bukovec
Monter in serviser
Benjamin Kežmah
Monter in serviser

Skladiščniki

Simon Sabo
Vodja skladišča, nabava
Denis Voroš
Skladiščnik kontroler

Simon Kular
Skladiščnik kontroler

Začetki podjetja Tratnjek

O podjetju Klima center Tratnjek: Naša pot se je začela leta 1992 v Turnišču s podjetjem RTV SERVIS. Kmalu smo razširili ponudbo na zabavno elektroniko, predvsem izdelke SAMSUNG. Z leti smo se usmerili v klimatizacijo, ki je postala naša glavna dejavnost. Vizija postati vodilno podjetje doma in v tujini nas vodi k nenehnemu izobraževanju, inovacijam ter skrbi za zaposlene.


Ekipa Tratnjek

Naša ekipa, ki šteje 40 zaposlenih, je mlada, inovativna in kreativna. Poudarjamo pomen znanja, izkušenj, motivacije in pripadnosti. Sledimo novim tehnologijam in vabimo nove sodelavce.


Rast in razvoj

Leta 2010 smo zgradili sodoben poslovno-skladiščni objekt, kar je izboljšalo delovne pogoje in produktivnost. Naša osrednja dejavnost je montaža in vzdrževanje klimatskih naprav. S širitvijo v tujino, predvsem v Avstrijo, gradimo uspešno pot.


Partnerstvo s SAMSUNG

Zaupanje podjetja SAMSUNG smo pridobili že leta 1992. Leta 2015 smo postali neposredni zastopniki in serviserji za celoten program klimatizacije, toplotnih črpalk in velikih klimatskih sistemov, kar izpostavlja našo zavezanost k visokim standardom.


Zakaj izbrati Tratnjek?

Naša domiselnost, izkušenost in prilagodljivost pri dobavi, montaži in vzdrževanju klimatskih sistemov ter servisiranju elektronike nas postavljajo v ospredje. Zaupajo nam vodilna podjetja, kot so SAMSUNG, MITSUBISHI, DAIKIN in TOSHIBA.


Vizija podjetja Tratnjek

Naša vizija je postati vodilno, moderno in inovativno podjetje na področju dobave, montaže in servisiranja klimatskih naprav, toplotnih črpalk ter vseh hladilnih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov. Z inovativnostjo in predanim delom vseh zaposlenih, ter nenehnim vlaganjem v tehnologijo in razvoj, to vizijo uresničujemo vsak dan.


Zahvala našim strankam

Po 35 letih poslovanja smo polni optimizma in pripravljenosti na nove izzive. Hvala, ker nam zaupate in prebirate o podjetju Klima center Tratnjek.»Vedno tu za vas, ekipa Tratnjek!«