Samsung HVAC sistemi

Samsung HVAC sistemi

 

ALI STE VEDELI?
Za ogrevanje in hlajenje, se v povprečju porabi 50% energije, ki jo uporabljate v vašem domu. Visok sistem SEER* mini split znamke Samsung, lahko drastično zmanjša porabo energije pri vas doma.

 

product_img                                                        product_img
 
                                                                                                                                                                   

 Standardna toplotna črpalka - 14 SEER                                                      Samsung toplotna črpalka - 28.1 SEER

* SEER = Sezonski energetski izkoristek, merilo učinkovitosti vaše klimatske naprave. Višji SEER odraža večjo učinkovitost.


Video dobro opisuje kaj pomenijo naslednji izrazi: RAC, FJM, CAC in DMV S.

 

 

MOČ INVERTERJA
Inverter klima naprava nadzira in uravnava električno napetost, tok in frekvenco kompresorja v klima napravi. Prilagaja hitrost in moč za najboljši izkoristek. Željeno temperaturo vzdržuje z višanjem in nižanjem vrtljajev kompresorja. Krmiljenje s spremenljivo hitrostjo omogoča kompresorju delovanje s natančno hitrostjo, ki je potrebna za hlajenje in ogrevanje vaših potreb, česar posledica je večja učinkovitost, manjša obrabo notranjih komponent in nižja raven zvoka.

 
Običajna (ON/OFF) naprava lahko deluje le na polno, ali pa ne deluje. Pri zagonu porabi veliko energije, ko doseže željeno temperaturo se ugasne.

 

NIZKA RAVEN HRUPA
Samsung klimatske naprave nudijo udobje neposredno v prostoru, brez glasnih zvokov.

 

Klimatske naprave znamke Samsung so zasnovane po željah uporabnikov, saj se zvok, ko delujejo skorajda ne sliši. Ker njihov zvok lahko primerjamo s zvokom šepeta, so lahko vgrajene v kateri koli sobo v vašem domu, brez skrbi, da bodo preglasne. Še zunanje enote Samsung so tako bistveno tišje od tradicionalne klimatske naprave, kar omogoča namestitev le teh, na najbolj priročno mesto zunaj vašega doma.

KONTROLIRANJE UDOBJA
Samsung mini-split klimatske naprave vam omogočajo popolno kontrolo nad tradicionalnimi težavnimi področji, kot so spalnica, ki se ne ohladi ali segreva pravilno. Nudimo rešitev za vsak prostor!

 
 

VEČSTOPENJSKI SISTEMI - FREE JOIN MULTI
Samsung Free Join Multi nas popelje na višjo raven. Omogoča individualno kontrolo udobja za celoten dom tako, da povežete več notranjih enot na eno zunanjo enoto. Vsaka notranja enota ali območje ima lahko nastavljeno drugačno temepraturo, ki ustvarja najboj udobno okolje za vsak prostor. Enota v vsakem prostoru deluje po potrebi, kar močno zmanjša porabo energije.