O podjetju

Predstavitev podjetja

Predstavljamo izkušeno ekipo uvoznik in distributer klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung, kjer strokovnost in predanost združujeta moči že 33 let. Naši monterji niso le tehnični virtuozi, temveč predani posamezniki z dolgoletnimi izkušnjami. Skupaj delujemo kot družina, ki si prizadeva ustvariti udobno okolje v vašem domu ali poslovnem prostoru.

Nismo le prodajalci, temveč skrbniki celotnega procesa od svetovanja do vzdrževanja. Naša posebna ponudba vključuje inovativno klimatsko napravo, ki ne omejuje le na pihanje, temveč nudi tudi učinkovito hlajenje. Verjamemo v zagotavljanje najboljše kakovosti.

Za nas ni zgolj delo, temveč predanost življenjskemu slogu. Naša ekipa ni le sodelavcev, temveč skupnost, ki ustvarja udobje v vsakem trenutku. Vabljeni, da nas spoznate – smo več kot le monterji, smo ustvarjalci prijetne klime in zadovoljstva.

Zaposleni v podjetju Tratnjek

Začetki podjetja Tratnjek

Naša pot se je začela leta 1992 v Turnišču s podjetjem RTV SERVIS, kjer smo kmalu razširili ponudbo na zabavno elektroniko, predvsem izdelke SAMSUNG. Z leti smo se usmerili v klimatizacijo, ki je postala naša glavna dejavnost. Vizija postati vodilno podjetje doma in v tujini nas vodi k nenehnemu izobraževanju, inovacijam ter skrbi za naše zaposlene.


Ekipa Tratnjek

Naša ekipa, ki šteje 40 redno zaposlenih, je mlada, inovativna in kreativna. S ponosom poudarjamo pomen znanja, izkušenj, motivacije in pripadnosti naših zaposlenih. Nenehno sledimo novim tehnologijam, saj se ukvarjamo z visokotehnološkimi produkti vodilnih svetovnih podjetij. Vedno pa vabimo zraven nove sodelavce.


Rast in razvoj

Leta 2010 smo zgradili sodoben poslovno-skladiščni objekt, kar je pripomoglo k boljšim pogojem dela in večji produktivnosti. Naša osrednja dejavnost zajema montažo in vzdrževanje klimatskih naprav, kjer smo postali vodilno podjetje v Sloveniji. S širitvijo v tujino, predvsem v Avstrijo, še naprej gradimo našo uspešno pot.


Partnerstvo s SAMSUNG

Zaupanje podjetja SAMSUNG, največjega svetovnega elektronskega koncerna, smo pridobili že od samega začetka leta 1992. Leta 2015 pa smo postali neposredni zastopniki in serviserji za celoten program klimatizacije, toplotnih črpalk ter velikih klimatskih sistemov. To priznanje izpostavlja našo zavezanost k visokim standardom.


Zakaj izbrati Tratnjek?

Naša domiselnost, izkušenost in prilagodljivost na področju dobave, montaže in vzdrževanja klimatskih sistemov ter servisiranja elektronike nas postavljajo v ospredje. Zaupajo nam vodilna podjetja, kot so SAMSUNG, MITSUBISHI, DAIKIN, TOSHIBA in drugi.


Vizija podjetja Tratnjek

Naša vizija je postati vodilno, moderno, prijazno in inovativno podjetje na področju dobave, montaže in servisiranja klimatskih naprav, toplotnih črpalk ter vseh hladilnih, prezračevalnih in ogrevalnih sistemov. S trdim delom, inovativnostjo in predanim delom vseh zaposlenih, ter nenehnim vlaganjem v tehnologijo in razvoj, to vizijo soustvarjamo vsak dan.


Zahvala našim Strankam

Po 32 letih poslovanja smo polni optimizma in pripravljenosti na nove izzive. Hvala, ker nam zaupate. Vedno smo tu za vas – ekipa Tratnjek!


»Vedno tu za vas, ekipa Tratnjek! «