Ogrevanje s klimatsko napravo Samsung WindFree™

Nestanovitno vreme in klimatske spremembe, nas v zadnjih letih silijo k razmišljanju o drugačnih oblikah ogrevanja. Nenadni temperaturni skoki iz dneva v dan tudi do 15°C pozimi, zahtevajo ogrevanje tudi v času, ko tega nismo bili vajeni. Včasih ni bilo možnosti hitrega preklapljanja med ogrevanjem in hlajenjem, danes pa imamo srečo, da lahko to počnemo na izjemno varčen način. Poskrbite za poceni ogrevanje vašega doma.

Primerjava z ostalimi viri

Če primerjamo porabo električne energije v primerjavi z ostalimi viri ugotovimo, da je ogrevanje s klimatsko napravo:
• do 5x ceneje kot ogrevanje z električnim ogrevanjem
• do 4x ceneje kot ogrevanje na kurilno olje
• do 3x ceneje kot ogrevanje na plin
Ogrevanje s klimo ni samo ekološko, je tudi prijetno za uporabo, varčno in tiho. Ker so klimatske naprave Samsung opremljene s filtri za čiščenje zraka, dobite poleg ogrevanja tudi svež in čist zrak. Neverjetno kajne?

Katere so prednosti ogrevanja s klimatsko napravo Samsung?

V primerjavi s standardnim modelom klimatske naprave Samsung, se lahko poraba električne energije zmanjša do 68  %. Klimatske naprave Samsung WindFree™ ogrevajo v temperaturnem območju od -15 do +24 °C. V klimatsko napravo Samsung je vgrajen Easy Filter Plus z Virus Doctor ionizatorjem, ki ohranja čist izstopni zrak in tudi notranjost klimatske naprave. Poleg prahu prestreže do 99 % virusov, bakterij in alergenov, saj jim onemogoča prehod skozi gosto mrežo filtra. Zaradi tega bo zrak v prostoru čistejši kot kadarkoli prej. Klimatske naprave Samsung imajo tudi Wi-fi s katerim lahko upravljamo kar na daljavo.

Ne čakajte predolgo, ogrevajte že danes s klimatsko napravo Samsung! Pokličite nas, podjetje Tratnjek klima center in vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš dom ali podjetje! S 30 let izkušenj bomo zagotovo dobro opravili svoje delo. Poceni ogrevanje tudi za vaš dom.

Uvoznik in distributer, Klima center Tratnjek d.o.o.

080 40 80 I  prodaja@tratnjek.si I  www.tratnjek.si